28 oktober 2010

Synk i garnlageret

 

Meget kan man sige om sygdom, det være sig depression eller andet, men i mit tilfælde gælder at det har forårsaget et voldsomt indhug i garnlageret.

 

Som tidligere fortalt er netop strikningen det eneste ( sammen med mine uundværlige lydbøger), der har kunnet få mine tanker på ret køl. Evnen til at koncentrere sig forsvinder jo nærmest, så det at sidde med garn, farver, pinde og mønster, er bedre end alverdens beroligende kemi. I denne omgang er det simpelthen lykkedes mig helt, at undgå netop de beroligende midler, noget der ellers altid er fulgt med nedturene og mørket. Sidst  jeg var på den var dengang i december, men DET var jo også en ekstra ekstrem måned.

 

SNC13058_resize

 

Jeg har udfordret mig selv, med strikkeøvelser jeg ikke har erfaring med. Øvet strik efter diagram, på engelsk og også lidt i flere farver. Bedst strikker jeg om aftenen, så der er jeg set siddende fordybet i min egne fiberrige verden. Og trods tårer og tungsind, har jeg faktisk i de øjeblikke alligevel følt lidt glæde, og tilfredshed med egne præstationer.

 

Det er jo ikke nogen nyhed, at den slags beskæftigelse er godt for sind og sjæl, og før jeg begyndte på strikkeriet var det de store broderier der hjalp mig. Jeg får ikke syet så meget nu, men en dag skal jeg helt sikkert også have nålen i hånden igen. Det er vidunderligt at se hvordan et smukt mønster vokser frem kryds for kryds.

 

 

SNC12083_resize

 

 

NÅ, MEN…

 

Det var garnlageret vi kom fra ;)

 

Jeg mener bestemt, at jeg nu med gooood samvittighed kan begynde at plage og synge igen om nye garnindkøb. Ja måske endda hamstring vil være aktuelt hehe.  Jeg venter endnu på garnkort fra Slavi, men allerede nu er de kort jeg har hos mig, taget af opslagstavlen for at jeg kan nusse og gramse og drømme.

 

SNC11803_resize

 

 

Iøvrigt er det jo snart JUL    HEHE.. 

9 kommentarer:

 1. Der er ikke noget som at fordybe sig i sit strik når man er helt nede, sådan har jeg det også lige som en verden for sig selv.

  SvarSlet
 2. Ja strik får tankerne ud at flyve, afstressende er det. Det ser da rigtig godt ud der på din opslagstavle, jeg kan godt forstå du skal gramse prøverne ;o) jeg har lige fået Rasmillas ind af døren, sikke noget lækkert garn, så her bliver også gramset for tiden he he. Ønsker du dig mon garn i julegave ;o) ja det ville da være skønt med sådan en blød pakke.

  kram Helle

  SvarSlet
 3. Det er dejligt at se, at du titter lidt frem igen:-)

  SvarSlet
 4. Ja, at nørkle hjælper virkelig meget. Både at strikke, hækle og brodere gør en stor forskel for mig, når det hele snører sig sammen.

  Det bliver spændende, hvad du får bestilt af nyt garn, du skal bruge :)

  SvarSlet
 5. Hej Helle. Det er ganske enkelt en lifesaver :))

  SvarSlet
 6. Hihi Helle M. Der fik du lige lokket mig uden at vide det. Jeg har nu bestilt garnkort fra Rasmilla. DET kan jeg da ikke undvære, og det er jo en billig fornøjelse HEHE :)))

  Kh Henriette

  SvarSlet
 7. Tak Dragonfly :))
  Jeg bliver så glad for sådan et skriv.. :)

  SvarSlet
 8. Ja du kender også til det Mette :)) Uha jeg har svært ved at vælge, skal også finde ud af hvilket projekt jeg vil lave i fremtiden.

  BIIIG decition hihi.

  Knus og god weekend
  Henriette :)

  SvarSlet
 9. Ren garnterapi :o)

  Dejligt du er på vej i den rigtige retning.

  Stort knus til dig.

  SvarSlet