17 november 2010

Mobilt netværk til låns

 

 

Kære allesammen. Jeg har lånt et mobilt netværk af Josefine, for det ligger mig meget på sinde at fortælle om status og ikke mindst takke for jeres støtte og opbakning.

 

Jeg er blevet indlagt på en lukket!!! afd, da personalet mener jeg er alt for nedtrykt til at kunne overlades uden overvågning. En underlig men også utroligt tryg fornemmelse. Da jeg har mine to børn som jeg elsker og skal passe på, kunne det aldrig falde mig ind at gøre noget dumt, MEN jeg har helt klart givet udtryk for en lyst til bare at sove sove sove.

Jeg bliver holdt øje med, nurset om, passet på, og talt med til den store guldmedalje og som da jeg første gang lå her ( 1999 og igen i 2000 ), er dette hospitals psykiatriske enhed vældigt kompetente og obs på behovet hos den enkelte patient.

Jeg fik feks med det samme udleveret en kugledyne, fordi jeg er så forbandet utryg når jeg skal sove. Jeg har svært ved at finde hvile og ro, og dynen fungerer som et kæmpe kram. Til dem af  jer der ikke ved hvad en kugledyne er, kan jeg sige at det er en dyne ( nemlig selvfølgelig) MEN den er fyldt med bolde der tilsammen vejer noget der ligner et ton, men nok nærmere er omkring 10 kg. Når jeg ligger med den ovenpå den alm dyne ( som er pergamenttynd!! ØV), så føles det som om nogen holder om mig, og samtidigt hjælper den til at jeg kan mærke min krop. Det er nemlig svært når man mister sig selv.

 

Behandlingens fokus går først og fremmest på at få mig op at stå igen. Dertil kontrolleres medicinen, jeg bliver tilbudt samtaler af enhver art, både kognitive og fra psykolog og heldigvis er min faste psyk  jo knyttet til hospitalet, så hun kommer her til mig og hjælper.

Af de samtaler der har været indtil nu, hvor jeg er blevet detaljeret udspurgt om de senere års forløb, og især om sidste juls oplevelse og de efterreaktioner der har været, har lægerne vurderet ( og jeg er enig) at jeg i hele dette år har gået rundt med noget henad post traumatisk stress. Symptomerne der handler om vild angst for at blive forladt, problemer med at trække vejret, indre konstant uro, panik ved uventede situationer, OG så den bekymring der har været i forbindelse med Josefine og Rasmus, alle er faktorer der har bragt mig her hvor jeg er nu.

Så der er sat gang i, at jeg skal til at genfinde Henriette, få bugt med frygten, og opbygge overskud og glæden igen.

 

 

Hvad der sker fra nu og frem omkring bolig og økonomi ved jeg ikke, men for min egen skyld VIL og MÅ og SKAL jeg arbejde på at få mig selv tilbage. Tilbage til hende der kunne trække vejret selv, uden at suge al luft ud af sine omgivelser.. Tilbage til hende der havde lysten til at passe på sig selv og sin verden.

 

Ingen aner hvor meget det har betyder og betyder at jeg mærker omsorg her fre blogland. Jeg kan kun sige at det betyder KÆMPE for mig.

 

Knus til alle for denne gang.

26 kommentarer:

 1. Phyy det er en stor mund fuld du skal i gang med !

  Det gør ondt inde i mig at du har det sådan, selv om jeg jo kun kender dig her fra din blog.

  Er ovenud glad for du er i gode omgivelser... Med en masse støtte !

  En masse tanker
  Marianne

  SvarSlet
 2. Dejligt at høre fra dig.
  Kæmpe knus :-)

  SvarSlet
 3. Kære Henriette,

  Godt at høre fra dig, og godt, at du er kommet et sted, hvor du føler dig tryg og "taget af".

  Jeg ved jo, at det er et hårdt arbejde at finde sig selv. Så rigtig god arbejdslyst´:)

  Mange tanker herfra

  SvarSlet
 4. Kære Henriette,
  Tak for det lille livstegn.
  Det er stort og som du kan se, så er vi mange der føler og holder af dig.
  Brug nu din energi på at få, alt det du skriver om, på plads.
  Mange varme tanker og et kæmpe knus
  fra Kari

  SvarSlet
 5. Hvor dejligt at høre du er i gode hænder.. Jeg tror på du nok skal komme igennem dette også! En sej kamp, men med den rette støtte, og nu ved du at vi er en masse dejlige betænksomme mennesker her ude, som tænker på dig og vil dig absolut kun det bedste, så kommer du tilbage som den Henriette du egentlig er og vil være. Tro på det søde!
  Kæmpe krammer og masser af gode tanker :-)

  SvarSlet
 6. Kære Henriette, Hvor er det dejligt at høre lidt fra dig. Har tænkt på dig i dag! Det er godt du får noget hjælp, er ved nogle kompetente personer som du føler dig tryg ved.
  Hvor er det godt Josephine har et mobilt modem du kan låne. Det var skønt at læse nyt fra dig søde. Knus og mange tanker Anette

  SvarSlet
 7. Du er en fighter , Henriette ;-) Så inden længe er du dit gamle jeg igen , kæmpe stort cyberknus og tanker til dig .

  SvarSlet
 8. Kære Henriette.

  For filan du har det svært for tiden! Det gør mig ondt at høre, det hele er ramlet.
  Jeg håber du klarer dig igennem det hele, og ender med at have det bedre snart!

  Mange tanker og knus fra
  Karina

  SvarSlet
 9. Hvor er det smukt gjort af dig at give lyd her. Vi er så mange, der tænker på dig. Godt at vide du nu er i trygge hænder og får den hjælp, som du har behov for. Ønsker dig al mulig fremgang.
  Kæmpe kram herfra.

  SvarSlet
 10. Godt at du ikke giver op Henriette, så kan det kun gå frem ad.
  Mange knus.

  SvarSlet
 11. Lyder som om du er i trygge hænder. Husk - natten er altid mørkest lige før daggry! Stort kram

  SvarSlet
 12. Kære Henriette. Det er godt at læse, at du er i trygge hænder og kugledyner. Godt, at der er nogle til at hjælpe dig med at finde fødderne igen. Underligt ja, men nu bliver det bedre. Fortsat god bedring og varme tanker herfra.

  SvarSlet
 13. Kære Henriette :-)

  Jeg har desværre ikke kunne give dig noget støtte og omsorg. Med Marcs diagnose, indbruddet og alt det her, er jeg selv så meget i underskud, at der ikke rigtig er noget at dele ud af.

  MEN...det betyder bestemt ikke, at jeg ikke har tænkt på dig! <3

  Kan du ikke stjæle en kugledyne med ud til mig? ;-) Jeg sover altid med 3 dyner....netop for at kunne mærke hvor min krop starter og slutter. Lyder helt vanvittigt....
  Men ville bare lade dig vide, at du ikke er alene om at have det sådan.

  Jeg håber at du snart får det bedre!

  Mange knus herfra.

  SvarSlet
 14. Hold da op Henriette, der var noget af en omgang. Her har jeg været langt væk fra læsning af det meste af bloglandet i en periode og så kommer jeg her ind og ser hvor skidt du har det.
  Ville gerne give dig et KÆMPE knus, men afstanden er for stor. Så det må du have til gode.
  Jeg håber og tror på at de tager sig godt af dig og får dig ovenpå igen.
  Neden under alt det der skal du nok finde vej.

  SvarSlet
 15. Hvor er det godt at du føler, at du er i kompetente og trygge hænder. Jeg tænker på dig og sender dig mange knus og kram.....

  SvarSlet
 16. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 17. Kære Henriette.

  Hvor er det dejligt at høre fra dig og du er i gode hænder. Du er sgu en fighter af format og jeg er helt tryg ved at du nok skal kæmpe dig frem til lyset og elske livet igen ;o) tænk at der findes kugledyner, det viste jeg ikke men det lyder skøøøøøønt.

  Knus og kram til dig fra mig.

  SvarSlet
 18. Puh, sikke en kamp du er i gang med. Tænker på dig og ønsker dig alt det bedste. Er sikker på, at du nok skal komme ud på den anden side, glad og med mod på livet :-)

  SvarSlet
 19. uha, sikke noget! men, rigtig godt og trygt at læse du föler du er i gode hænder og får den hjælp du har brug for. så må jeg rose dig for dit mod, at du skriver så åbent om din sygdom herinde betyder MEGET for os som selv ikke kender til psykiske lidelser. du har bl.a. hjulpet mig at hjælpe min datter der lider af depression og social fobi, tak for det. mine allervarmeste önsker om god og snarlig bedring.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 20. Kære Henriette jeg er sikker på at du nok skal vinde den kampe du er igang med, selv om den bliver svær, men lyset og dig selv skal du nok finde. Det med bolig og økonomi skal nok løse sig alt sammen, jeg har også prøvet at stå der helt fortabt men det gik selv om jeg ikke lige kunne se hvordan det skulle det. Det er flot af dig at du lige kunne blogge og det var skønt at høre livstegn fra dig. Jeg sender dig kram og tanker her fra Odense

  SvarSlet
 21. Knuss og kram og varme medfølende tanker til dig fra mig... :o)

  SvarSlet
 22. Kære Henriette,
  Hvor er det dejligt at høre livstegn fra dig. Jeg håber og tror du er i trygge og gode hænder lige nu, og at I sammen kommer gennem denne krise.
  Jeg sender dig mange varme tanker i løbet af dagene.
  Varme kram til dig.

  SvarSlet
 23. Dejligt, at du føler dig tryg og at du synes de gør et godt stykke arbejde med dig. At du oplever forståelse.
  Kram og varme tanker fra
  mette

  SvarSlet
 24. Hvor er det dejligt at høre fra dig - jeg er sikker på at du kommer styrket gennem de forskellige kampe du skal kæmpe!
  Mange knus fra Kirsten

  SvarSlet
 25. Kære Henriette. Du er en modig kvinde! Midt i det her blogland, der kun tåler glittede overflader og perfektion, er du stærk nok til at stå ved, at livet hverken er en dans på roser eller lutter lagkage. De, der påstår det, lever på en løgn.

  Det er godt at høre, at det psykiatriske system sommetider slår til. Rigtig god bedring.

  SvarSlet