18 december 2010

Den hektiske flytning

 

 

NÅ, men nu er jeg så flyttet.

17122010165_resize

Der har været sket så meget, og det har været så komprimeret en uge, at jeg ikke husker det halve og har glemt resten, men faktum er at Rasmus og  jeg nu er sikkert bosat på et krisecenter på Østerbro. Denne uges dage flyder sammen, men jeg mener at det var tirsdag at Pernille kom og hjalp med at pakke mine ting ned. Min lille bil blev fyldt til randen og derefter lidt til, for jeg fik assistance af en ny veninde fra hospitalet, der gerne ville hjælpe også.  Hun holdt øje med trafikken i sidespejlet og jeg ud af forruden og det andet spejl, for jeg kunne absolut ikke se bagud. Utroligt hvad man kan presse ind i en bil når man VIL :-)

Onsdag var det så resten der skulle afsted, og jeg mødtes på adressen med Frau Putz, der i den grad fortjener en stor medalje for sin indsats. Jeg selv var næsten intet værd og ikke til meget hjælp, for tårene bare flød og flød. Alt hvad der skulle med og som stadigt ventede fra dagen i forvejen, kom i min bil, og senere stødte Hr. Putz til med en trailer. Ydermere fik hun pakket kasser med en del af det, der skal opmagasineres når vi rammer Januar. Jeg tror det var alt fra køkkenet, noget fra hobbyrummet og lidt til, men jeg er ikke helt sikker.  Trailer, biler og vi tre rettede næsen mod Østerbro, og jeg kunne så se Die Putzen in action..  Igen, jeg hjalp men var sølle og jeg er dybt taknemmelig for at de var der.

17122010152_resize

Jeg brugte aftenen på at ordne og sætte på plads. Ikke nogen stor opgave, da det jo er et minimum her befinder sig, tilgengæld er det mit og repræsenterer mig og Rasmus, så allerede da jeg satte nøglen i døren var jeg roligere. Utroligt så lidt der skal til for at jeg kan føle mig hjemme. Mine tæpper, puder, plaider, mit strik ( en lille del af det…! ), mine blomstrede kopper og min ynglingsstol er her, her er masser af stearinlys og så har jeg suppleret op i går med friske tulipaner og en bakke med juleslik.  Bingo og det er hjemme.

Slikket er nu mest til pynt og Rasmus, for jeg selv har tabt appetitten og dermed også lige ti kg siden d. 15 nov!  Ok, jeg havde jo også i den grad taget på de sidste to år, en typisk udvikling når jeg ikke har det godt i mit liv, jeg gnasker mig gennem dagene og rører mig ikke synderligt. Mit tøj er nu for stort og jeg har måttet ( med glæde trods alt ) finde det tøj frem, der var lagt væk fordi jeg var for stor til det.

17122010161_resize

Med mig i min nye tilværelse er også en Hoola Hoop ring ( den med vægt i), en kæmpe pilatesbold og min stepmaskine, og de tre ting i forening med et mere aktivt liv skal hjælpe mig til at holde humøret og få en bedre formkurve. Jeg fik jo starthjælp på afd, og den agter jeg at udnytte og bruge, for det sammen med lyslampen ( fra Anitamoccapige) giver mig helt klart en bedre start på dagen og et klarere syn og humør.

I forbindelse med indlægget fra d. 9. dec, hvor jeg bedte om hjælp er der meget at glædes over.

H O L D D A L I G E O P A L T S Å   hvor blogland har vist, at dets indbyggere er mennesker med kæmpestore hjerter og varme. Jeg har i den grad modtaget alle former for hilsener, hjælp og støtte. Aldrig havde jeg i min vildeste fantasi regnet med så stor respons og så megen assistance, men jeg er dybt taknemmelig og meget meget lykkelig. Midt i al elendigheden, min store sorgfølelse og afmagten, chokket, krisen, mørket, indlæggelsen og fortvivlelsen, skinner der en SOL af glæde og taknemlighed lige foran  mig. Den sol skyldes ene og alene, at jeg har mærket at de fleste bloggere er fantastiske mennesker. Jeg er omgivet af en hel verden, der har vist at når man virkelig rammer bunden og står midt i en alt for overvældende situation, så trækker bloggerne i trådene for at man ikke helt mister sit net af sikkerhed og tryghed.

Flyttehjælp

Pakkehjælp

Mails

Post

Pakker, og meget meget mere har jeg modtaget.  Lyslampe, julegaver fra både Fyn og Jylland er modtaget, jeg er tilbudt plads til opmagasinering og kan nu sidde her i det midlertidige, men trygge hjem og endeligt se at det hele nok skal gå.

17122010158_resize

Jeg har udsigt til at kunne komme mig under sikre former, på et sted hvor der også er personale der hjælper med de praktiske og mentale problemer der stadigt ligger forude. Boligfonden har erklæret mig ( og Rasmus selvfølgelig) som værdige modtagere af en julegavekurv. Den skal jeg afhente på tirsdag og jeg er dybt berørt over, at de har tænkt på os i den forbindelse.  Den glæder vi os til, og er der noget med som kræver en ovn, tager vi det med og får det frosset ned hos mine forældre, til den dag jeg igen har sådan en maskine i min besiddelse. Der er blevet mig skaffet et kamera, for sådan et har jeg  jo bestemt ikke lyst til at undvære. Jeg er jo for pokker blogger ik :) Jeg har fået bragt et lille tv af min favoritoplæser af lydbøger, da han også har været opmærksom via Facebook på, at jeg har haft problemer. Tænk sig..  han kom slæbende med det i går, og så PR  BUS!!!  nu skal jeg bare have mig en form for tv abb, så vi kan se andet end svensk tv og TV 3.  En underlig kombi syntes I ikke?? Jeg anede ikke at han fulgte med i mit liv, så DET var en af de større overraskelser;)

GUD hvor jeg savner TV2 news og Godmorgen danmark :)

I dag lørdag har jeg så for første gang haft en helt igennem god dag. Rolig og med både en gåtur på Østerbrogade, en køretur i min elskede lille dyt og masser af surfing på nettet. Køreturen var ren træning, for det er ikke meget erfaring jeg har med kørsel i snevejr. Bilen og  jeg har derfor været på udflugt en times tid og det gik super godt. Østerbro, Trianglen, Nørrebro, motorvejen, Gentofte og retur. Herligt herligt.

Nu er det tid til at jeg skal bruge min computer til at se DR tv for DET kan man da heldigvis se live.

Hygge hygge og glædelig julelørdag aften.

 

 

17122010164_resize

17 kommentarer:

 1. Hvor er der blevet hyggeligt i dit nye lille hjem.
  Skønt at der findes så mange dejlige mennesker derude, der er parate til at hjælpe i nødens stund :-)

  SvarSlet
 2. Hej Henriette!
  Dejligt at du er kommet så langt, det ser hyggeligt ud. Jeg kan se grisen er flyttet ind :-)
  Knus.

  SvarSlet
 3. dejligt at blive mindet om at langt de fleste mennesker faktisk ER gode.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 4. Jeg vidste jo at du nok skulle få lavet det hyggeligt hos dig og Rasmus. Det er godt at høre du er kommet så langt Henriette. Og hvor er det godt at læse, at du har fået så meget hjælp og mails og breve :) Knus - dejligt med en opdatering fra dig :)

  SvarSlet
 5. Hej Henriette
  Jeg har kigget i mine gemmere, og fundet en helt ny kaffemaskine.

  Vil lige høre inden jeg sender den afsted om du har en eller om det er en du kan bruge.

  Knus Dianna

  SvarSlet
 6. Kære Alle sammen, tak for jeres hilsener, de varmer og ja.. her er da blevet Henrietteagtigt ik.. :)

  Dianna: Ih jo, jeg har endnu ikke en kaffemaskine, så den ville bestemt være dejlig at have :)
  Send mig en mail, så kan du få min nye adresse.

  Knus til jer alle
  Henriette

  SvarSlet
 7. Hvor har du altså fået god hjælp af en masse dejlige mennesker. Det glæder mig og berører mig dybt.
  Jeg synes der ser hyggeligt ud i din lille hybel, masser af dejlig Henriette-ting og julehygge.

  Knus fra
  mette

  SvarSlet
 8. Hvor er det skønt at få et kig i en nu møbleret lejlighed. Og hvor er det sjovt så meget der alligevel kan være. Det så ikke ud af meget i tom tilstand.
  Knus :)

  SvarSlet
 9. WOW! Du er hurtigt kommet på plads. Det så godtnok lidt kaotisk ud sidst jeg kiggede ;)

  Mine arme har nu (næsten) fået normal længde igen ;) - og det glæder mig rigtigt meget, at I har fået det så hyggeligt.
  Det glæder mig endnu mere, at kunne mærke glæden og det positive skinne ud af dit indlæg.

  Kærlig hilsen
  Karina

  SvarSlet
 10. Kære Henriette - jeg er en tur rundt i blogland for at hilse på alle jer søde bloggere, der linker til min blog. Og jeg må da sige, at jeg fik noget af et chok over at læse, hvad du har været igennem de sidste måneder.

  Husker, da du startede din altanblog. Det var en rigtig fin idé.

  Hvor om alt er, vil jeg gerne sende dig en lille hilsen, men kan ikke finde din mailadresse. Derfor vil jeg spørge, om du vil maile til mig på claus@klematis.dk og sende din adresse. Så hører du fra mig.

  Kærlige hilsner og tanker fra Claus

  SvarSlet
 11. Hvor er det godt at høre at det går fremad, og osse at du har fået så meget hjælp. (-: Mange varme tanker og en rigtig dejlig jul ønsker jeg for dig og Rasmus. Hilsen Vibeke.

  SvarSlet
 12. Dejligt at høre du har fået "dit eget" sted! Og at du har fået god hjælp til flytning mm. Nu skal det nok gå fremad igen!
  Tanker herfra.
  Jette / Kamma og Ko

  SvarSlet
 13. Dejligt at læse og se, at du har fået en ny base. Dette er fundamentet for dit liv og jeg er sikker på, at du får skabt det dejligste hjem hurtigt.
  Et stort klem herfra.

  SvarSlet
 14. Hvor er det dog dejlig læsning Henriette.. :-) Du er på vej igen, du har fået og får hjælp, og du tager i mod den. Det er stort og flot, både af dem der hjælper og af dig..
  Knus og varme tanker fra mig

  SvarSlet
 15. Søde Henriette... Du har været meget igennem i den seneste tid. Og selvom der er en masse håbløshed og tårer, så fornemmer jeg også en styrke i dig. Du har den derinde... og du finder den lige så stille skridt for skridt.
  Jeg synes at det er modigt at du fortæller så åbent og ærligt om de ting som gør ondt i livet. Jeg synes at det er sejt at du tør bede om hjælp - og jeg blev helt rørt da jeg læste hvor meget blogland har hjulpet dig. det er dejligt og stort.
  De varmeste tanker fra
  Karina

  SvarSlet
 16. Hvor er det dejligt at læse at du så småt er ved at komme i stand, og at så mange velvilligt har støttet op om dig Henriette, specielt Putz syntes at have hjulpet dig godt, det er stort at se at der er den villighed rundt omkring.
  God aften til jer over i staden.

  SvarSlet
 17. hvor er det dejligt at du har et sted at kalde hjem, det er jeg virkelig glad for og virkelig ked af, at jeg ikke nåede frem hvor I havde brug for hjælp med flytningen. Praktikken har tæret meget på min energi, så jeg måtte hjem i seng. men jeg håber at du tror mig, jeg stiller gerne op en anden gang. 1000 tak for din søde sms og jeg vil enormt gerne lære dig at kende LIVE ; ) Jeg håber du og din familie får en dejlig Jul på trods og at du finder ind til kernen, at du kan få ro der hvor du er nu. Skriv hvis der er noget du mangler, skal låne eller noget. Kram fra mig

  SvarSlet