23 januar 2011

Bibliotekaren og the Hurricane

 

Tjaaa, begge dele er to helt nye titler der er blevet tildelt mig i denne uge.

 

Bibliotekaren skyldes vist nok det faktum, at Frau Putz stadigt har lange arme efter at have fået min bogsamling i hus. Da vi mødtes i strikkeregi onsdag aften, var det ikke småting jeg skulle lægge ører til, og selvom jeg ikke selv mener  at jeg har sååå mange bøger ( host host), så er det nu slået fast, at en underafdeling af Vanløse bibliotek befinder sig hos hende.  Jeg hygger mig og syntes stadigt at både hun og husbond er mennesker med store hjerter og varme sind, så jeg smiler og takker for den ikke ringe nye titel hihi.

 

 

DSCN4815_resize

 

I butikken kom det for en dag i fredags, at jeg uden at vide det er omdøbt til The Hurricane. Sisse skulle taste mit nummer ind på sin mobil, og så fløj det ud af hende at jeg stod under H. IKKE for Henriette MEN for Hurricane. Det viser sig at hun i sit hoved har omdøbt mig sådan, fordi jeg i de timer jeg var der i torsdags har formået, at få hendes baglokale til at fremstå som et chekket og ordenligt lager, med alt på lige rækker og i en orden der ikke har hersket nærmest siden åbningsdagen :))

Jeg er der jo kun to-tre timer pr dag, men jeg kan da godt se at jeg på den tid virkeligt får givet den en skalle. Butikkens kundeunderlag vokser dag for dag, og hun alene har ikke haft tid til at lave andet end at ekspedere, vejlede, afsende ordre og modtage kasser med garn. Inde bagved er bunken af både tomme og fyldte kasser vokset, medsamt div andet der ikke har været tid til at tage sig af. Alt det er nu borte, væk og smidt ud eller lagt på sin egen plads. Status er talt op, og en ny garnsæson kan bare komme an..

Jeg selv har til tider svært ved at få overskud til at holde perfekt orden hjemme, men sjovt nok har jeg altid i mine jobs været hys med systemer og overblik. Så er det jo vildt heldigt at netop denne egenskab er meget velkommen på Jernbane Alle :))))

10 kommentarer:

 1. God morgen Henriette Hurricane ;0)
  Sådan har jeg det også. Her hjemme roder det, men når jeg forlader mit skrivebord på jobbet er alt lagt på plads på hylder og i mapper.

  Dejlig dag og knus ♥

  SvarSlet
 2. Godmorgen Kari.
  Hihi ja heldigt er det vel egentligt at det er den vej det vender ik.. :))

  I lige måde til dig og mange knus
  Henriette :-)

  Hvordan får du det dersens hjerte frem????

  SvarSlet
 3. Hvor er du god :-) jeg roder også herhjemme men har samme ordens/oprydningsgen som dig hvor jeg har arbejdet. Pudsigt ikke :-)
  Knus.

  SvarSlet
 4. Margith, ja det er sørme pudsigt, men måske også typisk for os kvinder?? :)

  Knus :))

  SvarSlet
 5. Hej Henriette,
  Det er det der heddder ASCII-koder.
  Tryk Alt+3 og du får et ♥ (Alt-tasten)
  Du kan finde flere her, som f.eks gradtegn (som 200°) tysk dobbelt s ß

  http://www.uv.tietgen.dk/staff/mlha/buzz/ascii.html

  SvarSlet
 6. Det er da nogle dejlige kælenavne, du har fået, Henriette :)
  Det er godt, at du nyder dit arbejde og får noget energi med derfra. Nyd det!
  Klem og god søndag til dig

  SvarSlet
 7. Kært barn har mange navne, du er helt sikkert en gevinst for din garnbutik..
  Knus og en dejlig søndag til dig

  SvarSlet
 8. Kære Henriette :) det må være dejligt for dig netop, at gøre en forskel i butikken - og der bliver sat pris på dig :-)

  SvarSlet