03 januar 2011

Første skoledag

 

Uha, første hverdag/skoledag efter nytår og den lange juleferie er altid svær, så jeg har været meget tidligt oppe, for at køre sønnike til skolen. Lidt moralsk støtte er aldrig af vejen, og han kom fint afsted og vi lander i god tid på Frb, kun for at opdage at han har glemt sin skoletaske..

Ja det starter godt og i fin stil, men han må forsøge at klare sig igennem undervisningen, for hjem og tilbage og hjem igen, DET gider jeg altså ikke :)

I dage venter socialrådgiveren, og jeg glæder mig til at høre og se hvad vi kan få gang i omkring bolig og andre praktiske ting. NU sker der forhåbentlig noget aktivt. Juhuu. Senere skal jeg et smut til psykologen, og det glæder jeg mig også til for jeg skal liiige ha lidt mentale vitaminer med mig hjem. Jeg tror det bliver en god dag.

 

Jeg har stadigt ikke mulighed for at illustrere med billeder, så jeg vælger at gå tilbage i tiden og bruge billeder fra FØR jeg flyttede til Vanløse. Det er fotos fra dengang jeg boede for mig selv i Lyngby. Der flyttede jeg til efter min skilsmisse, og det kan være med til at minde mig om, at jeg faktisk har levet alene og også gjort det i flere år, uden de store problemer. Selvfølgelig ville jeg dengang som nu da allerhelst være to, men jeg nød virkelig at være min egen herre, og der skal jeg mentalt hen igen, så indtil jeg får et kamera bruger jeg Lyngby som illustration og symbol på det sted jeg arbejder mig hen imod.

Mit eget hjem og i fred med det.

 

DSCN3491

9 kommentarer:

 1. Du har god stil, Henriette. Det er et hyggeligt køkken. You can do it again, I know it:-)

  SvarSlet
 2. Hej , håber du får en dejlig dag , go for it :-)
  knus fra nord

  SvarSlet
 3. Jeg er enig, dét køkken er superhyggeligt :o)

  SvarSlet
 4. Det lyder som om verden lysner og der er nye muligheder på vej. Held med dit besøg hos både socialrådgiver og psykolog.
  Skidt med den glemte skoletaske. Verden vælter garanteret ikke af den og mon ikke der er en sidemand, han kan se med hos? Og en lærer der smiler og siger skidt-pyt. I virkeligheden er det jo lidt sjovt, at man glemmer den. Sådan har jeg i hvert fald taget det, når "mine børn" kom til at glemme den og dukkede op til time...

  Knus fra
  mette

  SvarSlet
 5. Ja jeg kunne såmænd også godt hænge ud i det køkken med en kop kaffe :) Ha en dejlig dag - håber tingene falder i hak og du ved lidt mere om fremtiden i løbet af dagen.

  SvarSlet
 6. PS
  Jeg har skrevet en hilsen til dig i dit forrige indlæg :)
  Klem

  SvarSlet
 7. Hvor er det dejligt at høre - du glæder dig til hvad dagen byder på, så nu håber jeg bare dine forhåbninger bliver indfriet!
  Skønt køkken og efter jeg har oplevet dit "gamle" arbejdsværelse er jeg slet ikke i tvivl om at du får den hyggeliste lejlighed en dag!
  Knus og rigtig godt nytår til dig og dine skønne unger. Jeg er sikker på at det nok skal lysne for dig.
  Kirsten

  SvarSlet
 8. Selvfølgelig kan du bo alene, men det er da rart at være to.. og det bliver du helt sikkert også igen.. :-)
  Jeg kan godt lide dit nye design her på bloggen, lyst, let og venligt..
  Knus til dig.

  SvarSlet
 9. Selvfølgelig kan du bo selv ;-) vi er heldigvis stærkere, end vi selv nogen gange går og tror... ;-)

  SvarSlet