16 januar 2011

Sku vi ikke lige tage lidt strik hva..?

 

Det er faktisk lidt trættende med alle de problemer på tapetet her i det nye liv, så vi tager lige en strikkepause..  Forinden skal I dog ikke snydes for den daglige dosis af  “det var da uheldigt”, så jeg kan informere om, at jeg i dag tog et styrt!  IGEN!!  Denne gang da jeg stiger ud af bilen og glider på en isplet.

Skadesopgørelse:

Et styks halvt afrevet negl AV

Et styks bagoverbøjet langfinger AAVV

Et styks asfalteksempyntet håndflade  PIV

Et styks forslået hofte  P I VV

Et styks bagdel med ondt i   HYYYLL

Div møgbeskidte beklædningsdele

 

Alt i alt, ret god score ik :))

 

 

Nå, men fra mit leje af bløde underlag, kan jeg så her lige fremvise det strik der har været igennem mine hænder siden nytår.  ( beklager billedkvaliteten..)

 

04012011187_resize

En tyk gul halsting, strikket i to tråde på pind 10. Garnet er Araucania nature wool solids, fundet i bunden af min strikkekurvs slunkne lager. Den er tyk og lækker og foræret væk allerede.

 

04012011185_resize

Og ja..  jeg har min CPH på. Den er siden hospitalsophold og flytning blevet ALT for stor så jeg kan kun have den på og se ordentlig ud, hvis jeg bruger den med en kæmpe trænål. Desværre kan man så lidt for tydeligt se den ekstra strikkekant, der er fremkommet da jeg syede den ind så nu buler den underligt for neden i siderne.    MAO jeg må strikke en til, hvilket jo betyder at jeg selvfølgelig må have mig noget mere garn hehe. Surt hva ;)

 

DSCN4789_resize

Og lige nu er jeg så igang med endnu en model strikket fra samme mønster som, min grå kjole og brune sweater. Jeg er vild med modellen og især at man strikker oppefra og ned. Denne gang er det med en tråd uldgarn nyindkøbt fra netto i denne uge ( råhvid) og en tråd supersoft ( camel) fra Knitrennie. Jeg blev lokket af Anita, der ku fortælle om fordelagtige priser på Ebay for nogle mdr siden. Indtil videre kan jeg forudse, at den kegle kan forsyne mig med temmeligt mange ting, for man kan dårligt se at jeg har vundet et nøgle fra keglen og nøglet rækker laangt endnu. Det lugter lidt af får, men jeg regner bestemt med at den efter vask bliver både blød og velduftende. Farven er ihvertfald lige mig, og jeg strikker lystigt videre.

DSCN4792_resize

Lækker lækker lækker :))

 

DSCN4797_resize

Nå ja forresten, så har jeg da også strikket denne varme sag. En vest i tyk tyk Kauni. Nem og hurtig at lave  og faktisk så varm at jeg næsten ikke kan bruge den under jakken.  Garnet er igen fra strikkekurven og derfor kan jeg så også nedskrive lageret lidt. Jeg har jo det meste af mit garn stående på hotel i Hvidovre og jeg har derfor intet overblik over hvad jeg har eller mangler, en gyselig tilstand som kun kan afhjælpes ved lidt friske forsyninger, eller hvad mener I??  ;)

 

DSCN4794_resize

Og her er så hvad jeg må lade mig nøje med lige nu. Det ligner jo det rene ingenting!  Men ok.. jeg kan da trods alt lave noget, og selvom pladsen lige nu ikke er til store indviklede projekter, så rækker det fint til de velafprøvede og lette opskrifter.  Det sgu ok :)

 

På strikkefronten er året begyndt godt, og jeg regner bestemt med at det fortsætter sådan, og glæder mig sindssygt til den dag jeg igen kan stille reolerne op, fylde dem og derefter læne mig tilbage for at beundre synet. Uhh det bliver skønt.

 

Fibre er godt for mave og for sjæl..

16 kommentarer:

 1. Åhhh din stakkel.. både av, piv og hyl i et og samme styrt.. Det er ski ret godt gået.. :-)
  Jeg synes altså du er ret produktiv.. i hvert fald i forhold til mig, der på 2. måned strikker på det samme par benvarmere.. ;-)
  Knus og en god søndag aften til dig.

  SvarSlet
 2. Av for f....., det gør bare så ondt at falde på is, men jeg kom altså til at smile lidt over det :o) jeg kan aldrig lade være at grine hvis nogen falder, jeg ved ikke hvorfor, sorry!

  Hvor er det smart det du får strikket, super flot.
  Og det er så dejligt at glæde sig til noget, det bliver rart at få alle dine reoler fyldt igen.

  SvarSlet
 3. Hold da op, du har været effektiv :)
  Min mor har sådan nogle pigge til at spænde under sine sko, når der er is udenfor - det kan være du skal have sådan nogle, for der styrteri, det duer altså ikke :D

  SvarSlet
 4. Du er da ret effektiv, når du tager dine styrt! Men, alligevel, godt det ikke var værre :)

  Sikke lækre sager, du får strikket. Strik og andet håndarbejde er balsam for sjælen, så du skal da forkæle dig selv med nyt garn... Det ville jeg i al fald gøre ;o)

  Kram

  SvarSlet
 5. Tak Inge, ja jeg ved ikke lige hvad der sker, men strikke det kan jeg da hihi.

  Knus

  SvarSlet
 6. Jeg tænker også at det har set komisk ud :-))

  Tak og knus til dig :)

  SvarSlet
 7. Hmm Pernille.. nu ikke morsom VEL! ;))

  SvarSlet
 8. Det er det jeg mener, og om nogen må jeg da ha fortjent at snolde garn ik.. ;))


  Knuus

  SvarSlet
 9. Det kan nemlig snildt betale sig at købe garnet på den ebay-side, jeg viste dig. Det er så billigt, at det er til at grine af.

  Det er megalækkert strik du har lavet- og også har gang i og jeg er spændt på at se, hvad det ender med :-)

  Kærlige knus til dig!

  SvarSlet
 10. Super fine og lækre ting du har fået af pindene -og den nye trøje tegner da også perfekt!
  Pas nu på dig selv derude ;o))

  SvarSlet
 11. Rigtig god bedring.
  Må jeg spørge om, hvad det er for en opskrift du har strikket en grå kjole og brun sweater - det ser spændende ud og jeg kan også rigtig godt li at strikke oppefra og ned.
  Mange hilsener
  Lisbet

  SvarSlet
 12. Hej Anita, tror du jeg kan finde den igen..? Men det er måske kun en gang i mellem der er sådan et tilbud?

  Jeg skal nok vise frem når jeg er færdig :)

  I lige måde:)

  SvarSlet
 13. Tak Kirsten, det skal jeg nok :))
  Knus

  SvarSlet
 14. Hej Lisbeth. Tak fordi du læste med her :)

  Opskriften er fra en bog der hedder
  Strik med stil af Wilfert.

  Opskriften er oprindeligt en sweater der hedder stjernesweater, anden gang strikkede jeg så bare videre så den blev lang som en kjole. Har vist nok postet billeder af det her.

  Tak og kh
  Henriette :)

  SvarSlet
 15. Piv, det lyder som en hård omgang. Håber det hurtigt bliver bedre, og at der ikke støder nye skader til.
  Jep, garnkøb er klart berettiget i en sådan situation. Dit halsrør ser lækkert ud og den nye trøje har virkelig lækkerpotentiale!

  SvarSlet
 16. Av, av - kan godt forstå du er nødt til at strikke - det hjælper jo efter min mening på ALT ;-)

  Skøn, skøn vest du har lavet og selvfølgelig er du nødt til at købe garn, når du ikke har noget lager ved hånden :-) Kan forstå, der er sket store ting i dit liv, siden jeg var forbi her sidst - men jeg fulgte vist den forkerte blog (du har mange ;-)) Nu er jeg vist koblet på igen :-)

  SvarSlet