29 januar 2011

Tænksomt mode..

 

 

Den smukkeste tekst, sådan vil vi alle gerne opleve det ik..

 

Denne uge har bragt megen glæde og optimisme med sig, men OGSÅ en rutsjetur ned i mørket igen. Disse skift er opslidende og jeg er dødtræt lige nu. Heldigvis er det en lifesafer at jeg har mit job og gode mennesker omkring mig, som med lethed får mine tanker til at svæve væk fra ØV og hen til hurra. Det har bare ikke holdt så længe at jeg har kunnet samle mig ordentligt når jeg så er alene igen, og det der driver mig er bevidstheden om at det er forbigående. Jeg har det meget bedre end for to mdr siden, kan en masse jeg ikke kunne dengang, og jeg er ikke engang i nærheden af at have behov for dagligt beroligende medicin, hvilket er en sejr i sig selv.

 

Rasmus er hjemme, men det er ikke ham der skal være min støtte, så jeg smutter en tur ud i verden og får aflastet lidt andre steder. Han er nemlig super glad i denne tid. Har fået sig et dejligt job og kan nu begynde at tjene sine egne penge, og så er han også endeligt blevet meldt ind i et fitness center. Det har han talt om siden han kom tilbage til mig i 2009, og jeg støtter selvfølgelig knægtens vilje til at komme i bedre form. Han er sej er han :)

Ligeså er min datter der desværre er syg for tiden, og  ikke engang kan komme hjem til sin mor for at blive plejet lidt. Her er simpelthen ikke plads til at hun kunne varme sig under en dyne her. Hun er jo begyndt på VUC for at færdiggøre sin skole og DET er et kæmpe skridt for hende., Så vidt jeg hører går det godt og hun er positiv omkring det. Jeg håber det passer, og at hun ikke bare giver mig en sandhed der betyder mindre bekymringer for mig.

 

LYT til sangen, og uanset om du kan lide stemmen eller ej, så lad teksten berører dig. Den er så smuk..  :)

9 kommentarer:

 1. Depeche Mode er da alltid godt å høre på hi hi, selv om noen av tekstene vel er litt mer på den depressive siden da. Håper at du klarer å komme opp i lyset igjen. Ha en deilig lørdag. Klem fra Kristin

  SvarSlet
 2. Kære Henriette, Hvor er det skønt at høre, at det går bedre end for to måneder siden. Det lyder som om i alle 3 befinder jer godt med det i laver i hverdagen. Jeg er SÅ glad for at høre om dit job - jeg håber det snart ser lysere ud for dig igen søde. Mange knus og tanker Anette

  SvarSlet
 3. Hvor bliver jeg glad over at læse at dine børn har fundet et godt trappetrin for nu i deres udvikling Henriette, men som jeg læser det, så kæmper du meget med dine tanker, jeg er ikke professionel udi psykologi, men har læst at jo mere man kæmper imod noget, jo stærkere bliver det, jeg ved ikke om det er noget du kan bruge til noget, ellers tag en snak med en rigtig psykolog omkring det.
  God weekend og varme hilsner herfra.

  SvarSlet
 4. Ja, det er en smuk sang og meget bevægende :-)

  Jeg kender ikke din historie fuldt ud - for jeg har jo ikke fulgt dig hele tiden, men jeg ser en meget modig kvinde, der kæmper for sin plads og har mod til at skrive om det og dét har jeg dyb, dyb respekt for :-)

  Og så koster det hjerteblod, at tage sin plads i verden og forsøge at få lidt glæde og lykke - hvis det ikke er noget, der lige ligger lettest for én - det bliver man så træt, så træt af - så er det tid til at trække sig tilbage og beskytte og værne sig selv. Jeg håber, du kan finde roen :-)

  Perlegrus skal du nok få lært, når du har lidt ro til det, det er ikke svært, når man først lige har prøvet det af :-)

  Ønsker alt det bedste for dig og dine børn i jeres nye lejlighed og nyder iøvrigt at følge med her :-)

  SvarSlet
 5. Mange tak Anette, jobbet er simpelthen det bedste lige nu :-))

  Mange knus og kh
  Henriette

  SvarSlet
 6. Ja Michael, mine tanker er ikke nemme at styre. Det er borderlinen der viser sig nu, for netop at rumme det at mennesker kan være både "gode og onde" er noget jeg simpelthen ikke kan rumme eller forstå. Jeg forstår det simpelthen ikke og når jeg så oplever igen og igen at jeg bliver behandlet ubetænktsom og ufølsomt af.. du ved nok, så går jeg i sort. Det tager mig lang tid at bearbejde det, men jeg er da blevet bedre til det, og nu er der vel ikke så lang tid til før jeg HELT slipper for at skulle konfronteres med den side fra min eks.

  Tak for dine ord og mange knus
  Henriette :)

  SvarSlet
 7. Kære Lene, hvor det glæder mig at du kan lide at læse med her, OG jeg takker for de ord du skriver til mig. Jeg skal nok finde mine ben igen, og er jo godt på vej allerede :)

  Perlegrus må være et af årets mål ik..

  Mange knus og tak
  Henriette :)

  SvarSlet
 8. Kære dig, tak for sangen, der igen satte mine tårer fri. Jeg elskede den sang, og kan stadig teksten. Tak.

  SvarSlet