26 februar 2011

Cascade. JOV da, det filter vildt godt.. :((

 

 

Måske nogen kan huske den første oppefra og ned jeg strikkede?? 

 

SNC13302_resize

 

 

Aehmm, den ser nu sådan ud:

 

 

 

Gider nogen sige til næste gang jeg vasker..  for lige at minde mig om at chekke bunken for strik INDEN det ryger i maskinen…??

 

Hastværk er lastværk, som min salig et eller andet ville sige.

 

Så er det da godt at jeg har mere Cascade på lager og et gavekort liggende til Slavi, for ellers var der basis for et grundigt anfald af højlydt råberi. På den anden side.. sådan en bummert MÅ da være grund nok til at handle garn ind?

 

ODER WAS??

 

 

Hehehehehe.

6 kommentarer:

 1. Min veninde strikkede engang en sweater med et hav af snoninger og flotte detaljer... den passede Emilie efter vask og var modstandsdygtig overfor både vind og regn.. måske du kender et lille barn, der kan overtage :)

  SvarSlet
 2. Tjaaa.. det gør jeg søreme ikke engang, men godt forslag hihi. Tror jeg gør som tænkt, laver den om til en taske til evigt minde :))

  SvarSlet
 3. Det er jo godt at vide, at Cascade filter. Tak for dit store opklaringsarbejde ;)

  Og en strikket bogtaske kan man vel altid bruge... Men så må du vist hellere komme i gang med at filte et par sweaters mere med det antal bøger du mangler tasker til... (ahr... jeg kunne altså ikke dy mig!)

  Vi ses i morgen :)

  KH Karina

  SvarSlet
 4. Så har du et par gode varme muffedisser...hehehe

  SvarSlet
 5. Kære Putzen, jamen forbugeroplysninger er skam også en del af denne blog nu hihi. Jeg tror nu nok jeg venter med at filte igen til det er PLANLAGT filtning..

  Bogtasker.. hmmm. Skal du ha stryg mon?? Ej du er tilgivet :))

  På gensyn nemlig og kh
  Henriette ;))

  SvarSlet
 6. Gud JA Lavendel, det var da en ide jeg ikke lige selv havde set, så tak for den :) Der er nu planer om to ting ud af en brøler, ikke dårligt.

  Knus og dejlig søndag
  Henriette :)))

  SvarSlet