12 februar 2011

Mentalt i hopla

 

 

 

12022011250_resize

 

Kan jeg være andet når lørdag byder på det smukkeste vejr i mands minde?  Eller ihvertfald inden for den senere tid, efter at al sneen forsvandt igen..  Personligt indrømmer jeg gerne, at jeg 100000 gange hellere vil have masser af hvid skinnende sne i disse måneder end grå fugtig asfalt. Alene på grund af lyset i sneen er det at foretrække, men også fordi man bliver helt forårskuldret sådan en dag som i dag, og som dansker bosiddende i Danmark ja så ved vi jo godt, at forår er lige hvad der netop IKKE er helt på spring endnu.  Foråret skal dog nok vise sig, og indtil da er jeg i højt humør over dagens vejr, også selvom jeg ikke engang kan være ude i det selv. Jeg har det stadigt ad pommern til, men intet er så skidt at det ikke er godt for noget ( endnu et ordsprog, men et af de bedre ik ). Min trøje er nu næsten færdig og jeg har besluttet, at jeg ikke rejser mig igen fra mit leje før den er klar til en skylning. NU vil jeg videre med nye projekter og iøvrigt vil jeg da også gerne ha den på, inden det føromtalte forår dukker frem. NÅ

 

12022011252_resize

 

Her på 3. sal er der hverken altan eller særligt grønt iøvrigt. Men udsigten kan alligevel godt nydes, for på husenes mursten og på gadernes asfalt finder solen sin plads at skinne. Det får alle naboerne og jeg selv til at åbne vinduer og også lufte linnedet. Mange vil sikkert finde det aldeles uinteressant, men med min fantasi er det ikke svært at gå på vandring i det liv der udfolder sig pga solen. Alle de lyde jeg kan høre dernede på gaden i dag, fortæller om børn, voksne og hunde der alle har fundet ud for at suge til sig af de gode D vitaminer. Begejstring og latter flyder herop til mig, og jeg selv kan slet ikke være trist derinde hvor mit hjerte gik i stykker for kun 3. mdr siden. Ikke i dag ihvertfald :)

 

12022011251_resize

Jeg fotograferer solen og livet gennem mine persienner for ikke at naboerne skal tro jeg spionerer.. ;) 

 

En anden udsigt her hos mig er den, der minder mig om at jeg har pligter der ikke går sin vej, heller ikke på en solskinsdag, men jeg er ligeglad. Støv, opvask og generelt rod generer mig en bønne. Her er det mig og KUN mig der sætter dagsordenen, KUN mig der bestemmer og derfor KUN MIG der har en holdning til tingenes tilstand. I dag er min holdning at det kan rende mig noget så grusomt, for jeg vil strikke, kigge på sol, lytte til mennesker mens tid er. I februar bliver det nemligt alt for hurtigt mørkt igen, og i aften står det hele helt sikkert endnu. Oder was??

 

 

12022011258_resize

Der er ikke langt igen..

 

 

Rigtig god lørdag til alle jer i blogland ønsker fruentimmeret på Østerbro ;)

9 kommentarer:

 1. Søde søde Henriette,
  Sikken en forandring der er sket med dig.
  Det er så skønt at læse!

  Det er et vidunderligt vejr i dag og ikke så koldt, som det kunne være (har lige været ude i det).
  Det kan godt ske, at det stadig bliver hurtig mørkt, men det bliver bedre i marts og den er jo lige om hjørnet, for februar er jo en meget kort måned.
  Dejlig dag og stort kram til dig.
  Kh. Kari

  SvarSlet
 2. Hej Henriette.
  Dejligt at høre at du er ved godt mod. Det hjælper også altid på humøret med en solskinsdag og at man selv gør noget for det og det kan man mærke du gør.
  Rigtig god weekend!
  Kh.

  SvarSlet
 3. Kære Kari.
  Ja jeg arbejder virkeligt målrettet og beslutsomt, for jeg VIL ikke have et dårligt liv, ejheller forblive knust. Kærligheden er væk, men ikke minderne og dem gør jeg så noget for at blæse langt væk :)) Jeg kan altid hive dem frem igen når de ikke længere smerter..

  Og ja.. marts er her snart og med den de lysere dage, det er nu dejligt ik.

  I lige måde og kh
  Henriette :))

  SvarSlet
 4. Kære Lene, hvor det glæder mig at du kiggede forbi :))

  Jo jeg har det meget bedre og jeg er glad for de små ting, dem der lyser.. Som idag :)

  I lige måde og mange kærlige hilsener
  Henriette :)

  SvarSlet
 5. Hvor lyder det dejligt at du kan se de dejlige glimt af solen og høre lyden af mennesker, der smutter udenfor og fornemmer en snert af forår.

  God strikkedag og som enelleranden fordragsholder engang sagde til os forældre i vuggestuen: Lad lortet ligge!

  Klem

  SvarSlet
 6. Dejligt at læse at du er bevidst om hvem der er dame i eget hus Henriette, men hvad med i forhold til naboerne, hvis de får paranoia af at se dig med dit kamera i hånden, eller for dit øje, er det deres problem, gør du bare hvad du har lyst til i din lejlighed.
  I kærlige tanker, god Lørdag.

  SvarSlet
 7. Solskin kan gøre - tror jeg - enhver i godt humør ;-) det er så skønt, selvom vinduerne ser frygtelige ud ;-))

  Jeg har det så sådan, at jeg nyder at sneen er væk, og forhåbentlig bliver væk indtil næste vinter. Håber så meget, at foråret er lige om hjørnet, selvom dagen i dag har været bidende kold her hvor jeg bor.

  Jeg håber så meget for dig, at solen, foråret og tiden gør sit til, at du kommer til at se meget lysere på tilværelsen. Det er hårdt, det er rigtig hårdt, især når du også har sygdom at bøvle med. Men du kommer ud på den anden side, det ved jeg. Men tiden indtil, kan til tider virke ret umenneskelig...

  Håber snart at der er en lejlighed til dig med ALTAN ;-))

  SvarSlet
 8. Den bliver supersej den sweater - lige om lidt :)

  SvarSlet
 9. Fedt og skønt at læse om dit boblende gode humør og mod på livet.. Vi går en fantastisk tid i møde, og jeg kan læse at du er SÅ klar til at møde livet og verden på DINE præmisser.. Fabelagtigt og fantastisk læsning..
  Knus og god lørdag aften

  SvarSlet