11 februar 2011

Sløj ØV!

 

Jeg er sløj i dag. På den gode gammeldags og smadder ubehagelige måde. Ubestemmeligt ondt i hovedet, trykken og enorm træthed.  Det er surt, men vel ikke underligt i betragtning af at jeg nu roterer i det liv, der findes uden for min hoveddør:) Kunder af enhver art og med enhver tænkelig hosten og nysen passerer jo forbi, så jeg accepterer og har indstillet min dag på seng, strik og tv.

 

Det kommer på et godt tidspunkt, for jeg modtog i går min pakke fra Slavi og for at bruge MetteB’s udtryk..

 

HOLLAOP!      Det garn er endnu smukkere i mine hænder end på computeren så jeg er ellevild, og syntes det er herligt med udsigt til en dag hvor jeg kan gramse på garn. EJ forresten det gør jeg jo hver dag nu hehe. Jeg er en lykkens julepamfis :-)))

 

 

Dyrk lige de farver her:

 

11022011245_resize

11022011243_resize

Det slørede look er slet ikke bevidst, men jeg opererer jo med kun et mobilkamera og helt ærligt så syntes jeg det ser endnu federe ud med disen på. Især “smørret” er helt vild lækkert og jeg er nu i krise over at jeg ikke har midler til at købe en ordentlig skudefuld mere af det. ÆV

Jeg har fået beroligende ord med fra Christunte, fordi jeg har skrevet om min undren over min bestilling fra Monsieur Weller. Ku ikke forstå at jeg slet ikke havde hørt et pip derfra, men hun kan forsikre at det kun handler om travlhed og ikke om at min bestilling er røget i den gale bunke. DET er en lettelse for hvem kan da rumme at bestille garn og så ikke modtage det??  Jeg fortsætter med at glæde mig, og prøver at lade være med at være utålmodig. Al den tålmodighed jeg er i besiddelse af går jo til at vente i RO på at jeg får en bolig, så det er lige før det er for meget, at jeg også skal være tålmodig med garnleveringerne.. ALTSÅ!  :)

 

Halløjsa weekend du er mere end velkommen.

 

 

 

cascade3

Bare lige for at være i god tid.. ;)

14 kommentarer:

 1. Fatter ikke det der garn-junkie halløj, men det hænger nok sammen med at hos mig, ville det bare forblive...garnnøgler ;o) God bedring søde, under dynen

  SvarSlet
 2. ;))) Det handler nok om at det er herligt at røre ved og så kærligheden til farver tror jeg.

  Tak og rigtig god weekend til dig og den sjove kat.

  KNUUSSS

  SvarSlet
 3. God bedring og lykke til med alt det dejlige garn :)

  SvarSlet
 4. Møff! Sikke noget lækkert Slavi-garn - alt sammen.
  God bedring!

  SvarSlet
 5. :-)) Tak Ann og ja det er det rene øjenguf hihi.

  SvarSlet
 6. Ja, så vil jeg da lige istemme et HOLLAOP - det ser SUPER DUPER LÆKKERT ud det garn, hvad skal du strikke???
  God bedring og god gramsefornøjelse ;o)
  Knus og god weekend

  SvarSlet
 7. Hihi Kirsten. Jamen det der smørfarvede ku jeg virkeligt godt se som en skøn cardigan hvis jeg havde haft garn nok. Nu tror jeg det skal være et super halstørklæde. Blødt som smør faktisk ;))

  Tak og i lige måde
  Henriette :)

  SvarSlet
 8. Rigtig god fornøjelse med det lækre garn, det bliver spændende at se, hvad du bestemmer dig for med strikkepindene :-) og god bedring, håber ikke det bliver "andet" end lige et lille kortvaringt onde.

  SvarSlet
 9. Synes du lyder ualmindeligt munter, selvom du er sløj - det må være alt det lækre garn - herligt :-)

  Rigtig god bedring :-)

  SvarSlet
 10. Garnet ser lækkert ud og det bliver spændende at se hvad der kommer ud af det.
  Rigtig god bedring ;-)

  SvarSlet
 11. Kære Margrethe, hvor bliver jeg glad af at høre fra dig :)))

  Jeg er sikker på at det snart er overstået igen, men idag med den skønne sol er det godtnok lidt anstrengende at være spærret inde under dynen..

  Knus og dejlig dag til dig
  Henriette

  SvarSlet
 12. Hej Strikkeheks :))

  Du kan tro jeg er munter hihi. KAN da ikke været andet nej, med de smukke garner jeg ejer nu, og idag skinner solen ovenikøbet helt utroligt smukt fra oven, så ja.. jeg er totalt i hopla mentalt.

  Tak og rigtig god lørdag
  Kh Henriette ;)

  SvarSlet
 13. Tak til dig strikkefugl :-)) Jeg skal nok fortælle når jeg begynder at strikke i det.

  Kh og dejlig lørdag til dig
  Henriette

  SvarSlet