16 februar 2011

To timer uden hovedpine..

 

… kl halv to i nat!

Vågnede fordi jeg skulle tisse, og ja.. jeg så var det altså at jeg mærkede en befriende smertefri knold. Skyndte mig at tænde lyset, gribe strikketøjet, tage lydbogen på og benytte mig af muligheden for lidt gode timer. Selvom klokken var halv åndssvag, så skal man gribe chancen skal man.

At jeg så helt glemte at tisse, og at jeg så vågnede igen ved femtiden MED hovedpine igen og tissetrang er en anden sag…

Var der nogen der sagde strikkegal??        Naahhh vel ;)

13022011279_resize

Nu sidder jeg så her, forsigtigt håbende på at i dag må blive dagen, hvor jeg mærker bedring og snart kan rejse mig fra den skæve seng jeg har her. I mit nye liv har jeg jo været enormt dygtig, og har været ude og omkring hver eneste dag, for at ændre mit liv. Sidste år var jeg jo stort set ikke uden for en dør, og jeg har virkeligt mærket den positive effekt af at komme ud, tale med normale og velfungerende mennesker, få dagslyset ind og mørket i sindet ud, så jeg har faktisk siden fredag hvor jeg lagde mig, mærket en for mig helt ny følelse..

Jeg savner at kommet ud!    Savner at komme i butikken. Savner at få frisk luft. Savner at røre mig. Eller måske skulle jeg ikke bruge ordet savn, men istedet skrive ..  har brug for. Det er ikke længere rart at være inde hele tiden, og jeg har simpelthen reelt brug for den daglige udgang. For at bruge Prophecys udemærkede vending, så får jeg SPAT af at være her.

Det nye liv er virkeligt blevet en del af mig :-) 

6 kommentarer:

 1. Det er bare så fedt !
  Det er helt utroligt så meget du har rykket dig.
  Håber hovedpinen letter NU :-)

  SvarSlet
 2. :-) Tak Miri. Jeg ønsker dig en super dag kære.

  Knus Henriette :))

  SvarSlet
 3. Du er sgu tosset, at stå op og strikke. Altså. Har faktisk været lidt fornærmet på dig, fordi du kun drømte om de andre bloggere, sådan kan man være så smålig, men det er svært at forblive mobset, når du er så skidesød.

  SvarSlet
 4. Haha...bortset fra at du fik hovedpine igen, så er det da sjovt...:-) har du set min mail???

  SvarSlet
 5. Kære Prophecy, jeg LOVER at jeg skam også drømmer om dig, men er det ok at jeg gør det når jeg er vågen?? vil jo gerne møde dig :)))

  I lige måde kære
  Knuus og god dag
  Henriette ;)


  Nå ja forresten, jeg er sgu nok lidt tosset hihi

  SvarSlet
 6. Nemlig Lavendel og ja.. det har jeg. OG jeg har fulgt dine ordrer *fnis*

  Vi ses ( bare du kunne tage Propehcy med..)
  Henriette :))

  SvarSlet