16 februar 2011

Ups… om kameraer

 

På mange måder er det ikke så godt at være for meget hjemme… Man mangler adspredelse, får ondt af sig selv, og så er det man kommer til at lave uorden i fornuften.

I mandags kom jeg derfor til at trykke lægikurv, og her for en times tid siden fik jeg så leveret en pakke med posten. En pakke der heldigvis skal betales i flere omgange, ellers ku jeg slet ikke ha trykket lægikurv overhovedet. Jeg indrømmer at jeg muligvis var en smule impulsiv, og at jeg muuuhligvis den dag havde sløret hjerne da jeg trykkede lægikurv, så jeg bruger den undskylding for at have handlet uden at have taget fornuften i ed.

Ja, faktisk er det da det det er..  Et resultat af voldsom febervildelse og virkelighedsforvanskning. Hehe

Nu sidder jeg så og aer forelsket på mit nye KAMERA :))

16022011284_resize

Har forsigtigt pakket hver en lille del ud af deres små bitte plastikposer, læst vejledningen igennem som kvinder jo altid gør, og mænd aldrig gider. Har sat batteriet til opladning for at være helt klar til at kunne gå til angreb på alt og alle fremover med min linse.

Bare lidt noget skidt at jeg glemte i mine febertåger at bestille et memorycard!!!    Fandens osse da.

8 kommentarer:

 1. Skønt køb :) Et memorycard kan du vel altid købe? det er skønt med nyt kamera - du må i gang med at eksperimentere ;) Forøvrigt - dit andet indlæg er pragtfuldt - det om dit nye liv ;) Knus

  SvarSlet
 2. Ej, mit kamera er færdigt, så jeg låner mandens. (Se min blog)
  Jeg glæder mig til at høre om dine erfaringer med det meget avancerede og flotte kamera, du har købt.

  Glædelig onsdag.
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Ej - kender godt den der pegefinger som rammer "læg i kurv" knappen :o)
  Håber du bliver glad for kameraet, når du få et memorycard.

  God dag til dig

  SvarSlet
 4. Kære Anette, jeg kom i tanke om at jeg jo har det der sidder i Josefines halvdøde pocketkamera, så indtil videre er det jo helt fint at bruge :))

  Nu har jeg leget med det og det er sgu super til mit brug. Yeahhh

  Tak for kommentaren til det andet indlæg, du er en perle :))

  KNUS
  Henriette :))

  SvarSlet
 5. Hej Kisser og tak fordi du har været forbi her hos mig:)

  Jeg skal nok dele med jer når jeg har leget lidt med det, men indtil videre kan jeg fornemme at det er lige mig :)

  God aften og kh
  Henriette

  SvarSlet
 6. Kære Lone, jeg har allerede lidt bondeanger over købet, for jeg har faktisk ikke råd til det hvis jeg skal være fornuftig.. MEN nu er det gjort og jeg nyder det:) Det er super lækkert at have i hænderne

  God aften og kh
  Henriette;)

  SvarSlet
 7. Tillykke med dit nye kamera.. "man" er jo nødt til at have et kamera.. så det køb falder ind under kategorien "need to have".. Glæder mig til at se dine gode billeder igen. :-)

  SvarSlet
 8. Tillykke med det nye kamera - det skal du nok blive glad for er jeg sikker på. OG så er det jo også et ret godt og lysstærk 2,7-5,8 de 2,7 fortæller mig det er lysstærkt - de fleste kompakt kameraer begynder ve 3 og 3,5 så dit er ganske ok. Fedt. :)

  SvarSlet