07 marts 2011

Farveløs natur

 

 

En skovtur på denne tid af året kan være lidt af en udfordring når man vil fotografere. Alt er enten brunt og gråt, indtørret eller sjapvådt. At finde bare en lille bitte smuksak er helt umuligt, og ihvertfald var det sted jeg besøgte endnu ikke begyndt at fremvise skud af en eneste lille forårsbebuder. Faktisk var det eneste jeg kunne finde med farve dette:

 

Jeg ved jo godt at det endnu kun er først i marts, men det er så svært ikke at kigge efter farver når nu solen har vist sig på himlen, og varmen har ramt min næsetip.

 

Utålmodig? Hvem? Mig? Naaaajjj da :-)

 

På den anden side så er en vandretur i det fri, en mandag formiddag i godt selskab, nok det tætteste man kommer på hverdagsluksus og forårsfornemmelser i marts.

8 kommentarer:

 1. Naturen er altid smuk....

  SvarSlet
 2. Det er også det jeg forsøger at få frem :-)

  Tak Lavendel.

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig også til de første spæde grønne skud dukker op, så må man jo "nøjes" med forventningens glæde...Men dejlige billeder af foråret selvom der ikke er så mange farver på endnu..;-D

  SvarSlet
 4. ...men bare rolig Henriette ... inden vi ser os om er alt smukt og grønt :).... men super smukke billeder du har fanget :)
  kh♥

  SvarSlet
 5. Du er bare god til at fotografere, super gode billeder ;o). Du skal nyde vejret mens du kan, i morgen med og det ellers regn og vind i over morgen øv øv.

  SvarSlet
 6. Godmorgen Reje :-)

  Ja jeg venter, men er lidt utålmodig hihi. Tak for rosen af billederne.

  Knus og dejlig dag
  Henriette

  SvarSlet
 7. Tak Marianne og du har helt ret. Solen gør mig vist helt kuldret hihi.

  Knus og dejlig dag :-))

  SvarSlet
 8. Tusind tak Helle. Lige nu skinner solen helt vidunderligt, og jeg nyder hvert minut :-))

  Rigtig god dag
  Knus Henriette :)

  SvarSlet