23 marts 2011

Geilske smuksakker

 

 

Uhh jeg fik nyhedsbrev fra Geilsk i går. Og jeg kan godt love, at selvom jeg nu omgiver mig med garn dagen lang, både i butikken og hjemme, så er jeg absolut ikke afvisende over for garner fra div andre forretninger.

 

Hende Geilsk har begået et tweedgarn jeg næsten måtte fælde en tåre over, så lækkert er det, og når jeg får min pension til april, så SKAL der bare være lidt på budgettet til dette yummi smukke nye legetøj.

 

Spørgsmålet er hvilken farve jeg skal vælge, for der er rigtigt mange at vælge i mellem og dermed endnu en grund til tårer, for jeg hader at vælge og vil bare ha’ det hele :-)

 

Se her:

 

1959c00ce0

48b7aea02f

a80c1c3ffa

Billerne er lånt fra Bente’s hjemmeside.

 

Til garnet har hun lavet nye opskrifter, deriblandt disse to som jeg er helt vild med: Især sjalet glæder jeg mig til at prøve kræfter med.

 

d63a32264c

 

 

c0ca96e4fb

 

Nu er så bare spørgsmålet om hvor længe der skal gå før jeg kan komme igang.. ? Indtil da hækler jeg videre på livet løs. Og jeg elsker det .-))))

 

Gårsdagens skønne sol lokkede mange kunder til, og jeg selv fik mig en kop kaffe på trappestenen med udsigt til glade skolebørn, og voksne med åbne jakker og hænder uden vanter på.

 

Sådan en dag venter igen i dag. Hurraaa :-)

 

7 kommentarer:

 1. godmorgen Henriette

  kan god forstå du er faldet i svime over det geilske.... især det grønne her til forår og sommer....
  det lyder som om du har fundet løsningen på hækleriet - jeg vil glæde mig til at se smuksakken måske med model færdig...:0)

  du er heldig at arbejde med liige præcis det du brænder for ...og med sol gør det bare dagene endnu bedre....

  super dejlig onsdag til dig
  kh♥

  SvarSlet
 2. Godmorgen Marianne.

  Sikke dejlige ord du har skrevet til mig denne morgen, tusind tak for dem :-)

  Jo jeg er igang med at få hjælp i butikken til den hæklede, så jeg skal nok blive færdig med den.

  I lige måde til dig og mange kærlige hilsener
  Henriette :-))

  SvarSlet
 3. Godmorgen glade Henriette :-)
  Åh ja solen , hvor har vi savnet den og hvor er det skønt at se den .... jeg har også siddet ude med kaffen :-) Super lækker butik du kan nyde både inde og udefra :-)
  Det grønne geilsk er smukt og en rigtig forårs farve , det er vi nok nødt til at eje he-he , sjalet er jeg oss lidt vild med :-)
  Dejlig solskinsdag til dig ;-)
  Mvh. Birthe

  SvarSlet
 4. Godmorgen Birthe.

  Tak for din søde hilsen. Jeg er heldig med den tjans i butikken, det føler jeg virkelig:-)

  Og ja, netop den grønne er super skøn.

  I lige måde og kærlig hilsen
  Henriette :)))

  SvarSlet
 5. Jeg er da helt pjattet med den støvede grønne, men kan godt forstå at det er svært at vælge...Det er bare så dejligt med vejret og at man kan gå uden hue og handsker...Det er forår..;-D Hav en god dag...

  SvarSlet
 6. Tak for tippet med Geilsk. Jeg skal lige ind og kigge. Ihh, sikke en dejlig dag du har i sigte:-) Bare det var mig. Fortsat god dag til dig:-)

  SvarSlet
 7. Åhhh så kan jeg endelig tale. I torsdags (i strikkeklubben) fik jeg nemlig besked på at tie stille omkring de nye Geilske modeller, men for faen hvor er jeg også bare faldet! Også for garnet og farverne. Jeg tror også, jeg må afprøve det sjal.

  Hun gør det bare igen og igen, den kvinde ;-)

  SvarSlet