28 marts 2011

Min første cykeltur

 

 

 

Her er min “nye” cykel. Far har fikset en gammel brugt cykel op til mig. Skilt den ad, smurt og pillet med hver en del, så jeg igen kan bevæge mig rundt i byen gratis og let. Det er fem år siden jeg sidst har siddet på to hjul og ja.. man glemmer aldrig at cykle, MEN man kan godt glemme balancen og fornemmelsen for bevægelse på den måde, så min første cykeltur var lidt famlende. Først og fremmest har jeg aldrig haft en cykel der ikke vejer et ton, så jeg skulle liiiige ha styr på det med farten hihi. Tju hej hvor det gik, også op ad bakke, men heldigvis er der fodbremse på også, hvilket forhindrede mere end een tur over for rødt feks. UPS!!

Den er forsynet med praktiske tasker, og en cykelkurv som jeg selvfølgelig er nødt til at friske op for sort er ikke på hitlisten hos mig. Dødkedeligt er det at kigge på  Nogle gode ideer så den bliver mere feminin??  Jeg kunne godt tænke mig sådan nogle fede blomsterklistermærker feks til at sætte på stellet, men kan man få sådan nogle endnu??  Og i så fald hvor??

 

Turen gik i dag til Fælledparken, for bare lige at tage en kortere tur som øvelse. Det bragte mig forbi min fortids skole :

 

 

På en bænk sad jeg så og nød solen og et par pinde på ponchoen fra helvede ;-)

 

 

 

Man kan se så meget mere på en cykel, og jeg glæder mig til at fange masser af billeder fra byens tage og parker i den kommende tid.  Og spare penge på benzin.. ;) 

 

Iøvrigt så man mig på vej hjem fra Netto med liidt for meget baggage, for jeg har rent glemt at det kræver prioritering at handle ind på en cykel. Ligeså har jeg også glemt det der med, at man skal tage alt med sig når man forlader den. Det skal jeg lige vænne mig til, for med en bil kan man jo bare fylde op og på, og stadigt have frie hænder når man går rundt.    Et miniproblem der helt overskygges af fornøjelsen ved fart og tempo i fri dressur.

 

 

7 kommentarer:

 1. Dejligt med en cykel Henriette. Frisk luft og motion ganske gratis. Du skal finde en plastik blomsterranske og sætte rundt i kanten på din cykelkurv. Du kunne evt. selv hækle og strikke blomsterne.

  SvarSlet
 2. Som Merete skriver, så kan du købe en blomserranke til kurven og om du kan få selvklæbende blomster, ved jeg ikke, men du kan få sommerfugle. Eller smut forbi din farvehandler og køb det man i gamle dage kaldte selvklæbende hyldepapir. Det fås i ensfarvet og så kan du klippe blomster selv og klæbe på.
  Rigtig god fornøjelse, kram og god nat!

  SvarSlet
 3. Kære Merethe og Kari.

  SELVFØLGELIG! Det er da det jeg gør :-))
  Og den med farvehandleren er også en fed ide, den snupper jeg med mig når jeg får penge igen til den første..

  Tak igen, det var lige det jeg havde brug for.

  Mange knus til jer begge og sov godt ik

  Kh Henriette ;)

  SvarSlet
 4. SIG MIG LIGE EN GANG!!!?? Hvor når gik du på NSG? Jeg gik der fra 7.-10. klasse i 1982-1986!

  Hvor er det sjovt, at vi har gået på samme skole :)

  SvarSlet
 5. Tillykke med cyklen. For mig er det jo helt uundværligt med sådan en, så nej hvor det glæder mig, du nu er kørende på to hjul.

  Jeg ville også sige blomster, men den ide har du allerede fået serveret :)

  Husk i øvrigt lige at det er gratis at tage cyklen med S-toget. Det kan være ret praktisk, hvis turen skulle gå lidt længere væk, eller du bliver træt på vejen hjem :)

  SvarSlet
 6. Skønt at kunne komme lettere rundt på cykel. Min skal også snart frem igen så jeg kan cykle med Kenzo og min cykelhjelm som jeg fik til jul af min mand :P Håber du får nogle skønne cykelture i området :)

  SvarSlet
 7. Dejlig fortælling. Du kan altid find inspiration til hvordan man kan gøre cyklen finere på www.copenhagencyclechic.com og se hvad cykelfolket gør

  SvarSlet