04 marts 2011

Ordrupgaard revisited..

Det har været en noget anderledes dag i dag. Inden jeg mødte i Nørkleriet måtte jeg en tur tilbage til Ålekistevej for at hente de sidste ting, inden der lukkes og slukkes i morgen lørdag. Gitte kunne desværre ikke møde med så kort varsel, så dyrene ryger med til langbortistan, mens jeg må bare gentage over for mig selv, at de jo nok skal blive passet godt på.  Alene stod jeg så der.. med en harddisk så tung som en elefant og to etager ned til bilen. Hvad gør en klog så?  Især når den kloge er iført et outfit der ligger langt fra det normale, og blandt andet tæller kort stram nederdel, høje hæle og fin frakke??

Jamen hun ringer da på hos naboen, der i dette tilfælde er to meget unge søde somaliknægte. Derefter vifter hun med øjnevipperne og så er der ellers dømt hjælpsomhed over hele linien. Ned slæber de computer, div hylder og andet der er sat fra til mig, og jeg takker og smiler og er oprigtigt glad for at de gad hjælpe mig gamle kone.

Ved bilen viser det sig at flere af hylderne IKKE kan være i bilen, og derfor er der nu også opmagasineret Henrietteejedele hos den lokale frisør og negletekniker!!    Ja ja, jeg bor sgu nærmest over hele byen efterhånden. SUK

Og NEJ.. det er ikke fordi jeg har den store intersse i at bebo min eks'es gamle lejlighed, MEN det generer mig nu alligevel, at jeg bor som jeg gør og at min gamle adresse står tom de næste TO mdr. Jeg kunne faneme godt ha brugt den i stedet for den tændstikæske jeg bebor nu. Om ikke andet så indtil jeg kunne have byttet den til noget andet.Nå, men bortset fra den lille afstikker har jeg i dag været på museum, noget jeg ikke har været i henved.. hmm.. tænke tænke.. tjaa jooo..  ???? fire, fem, seks år tror jeg.

Kan nogen se hvor jeg har været??

Hvis nu jeg siger femvejen?

Smukke omgivelser?Ok, jeg har været på Ordrupgaard, for at kigge på malerier og japansk tryk. Noj hvor jeg nød det. Alene duften af gammelt hus og kølig luft der holder billederne uden for fare for at tørre ind, er ren museum og en duft jeg husker fra min barndoms ture med mor og far, blandt andet også til netop dette smukke lille museum

Ikke fordi der er meget at se, eller at det tager timer at gå igennem, men samlingen er tilpas og mange af billederne er jeg vildt begejstret for. Specielt en maler jeg slet ikke har haft kendskab til før, og som jeg undrer mig over at jeg har overset.Blandt andet kan man se dette maleri der er så rigt på detaljer derude i Ordrup. Kunstneren hedder
Camille Pissarro, og jeg vil bestemt opsøge lidt mere info om ham nu.


Fredag er næsten borte og weekenden venter..  blandt andet er jeg blevet udstyret med garn i rå mængder til den dersens hæklede sag jeg viste i går.  For JO den har vagt begejstring, også i butikken i Vanløse :))

8 kommentarer:

 1. Træls, at du måtte rykke ud med så kort varsel, men dejligt at der så var nogle, der kunne træde til med en hjælpende hånd i nødens stund.
  Får du dine pelsede igen på et tidspunkt?

  Jeg synes, det er sejt, at du holder fanen højt! :)

  SvarSlet
 2. Hihi, undskyld det er ikke din situation jeg griner af, men billedet jeg får på nethinden, sådan noget Bridget Jones agtigt...Men godt at du fik hjælp til at få båret ned til bilen, og selvom dine ting er lidt spredt, så er det da sødt at folk hjælper, trods alt...Og lige pludselig har du forhåbentlig dit eget igen...Flot trøje forleden dag, og kan godt forstå du kaster dig over den, så god fornøjelse med hækleriet og god weekend ;-)

  SvarSlet
 3. Kan godt forstå du er frustreret over du ikke har et større sted at bo. Krydser fingre for at der snart dukker noget op til dig og de pelsede :)
  Flot at få så meget hjælp - viser jo noget om at det trods alt ikke står så galt til med medmenneskeligheden trods alt ;)
  og flot som du tacklede det :)
  Rigtig god weekend til dig.

  SvarSlet
 4. Dejligt at læse at der er hjælpsomme mennesker alle steder Henriette, et dejligt billede af Camille Pissarro, kan godt forstå at du blev begejstret.
  I kærlige tanker, god weekend.

  SvarSlet
 5. Tak Reke ;)

  Lige nu er jeg lige lidt nedslået, men jeg kommer op igen, det ved jeg jo godt.

  De pelsede får jeg tilbage, men først når jeg har en bolig. Det er lidt slemt at jeg ikke får dem at se, og jeg savner dem helt vildt.

  Knus Henriette

  SvarSlet
 6. Kære Reje. Ja jeg er bestemt også positvit overrasket over hvor megen hjælpsomhed der er omkring mig, og det VAR lidt morsomt hihi.

  Tak og jeg hækler derudaf.
  Knus
  Henriette :))

  SvarSlet
 7. Tak Margrethe, der er mange gode mennesker til har jeg opdaget :))

  Rigtig god weekend og knus
  Henriette

  SvarSlet
 8. Kære Michael, jeg siger dig de billeder er utroligt smukke :)

  Rigtig god aften og kh
  Henriette

  SvarSlet