12 marts 2011

Sjældent, men dog forekommende

 

Nørkleriets Sisse har måttet bide i græsset og tilkalde assistance. Hun er stort set aldrig syg, men nu ser det ud til, at hun også hun må blive under dynen bevæbnet med tålmodighed og halstørklæder i lag.  Jeg og en anden assistance er blevet spurgt om vi kan redde hendes lørdag, og selvfølgelig vil og kan vi da det.

Derfor pakker jeg om en halv times tid mig selv ud af den varme dyne og nattøjet, og ind i lidt mere præsentabelt for at tage endnu en munter tørn i paradis.

 

Jeg håber blandt andet at kunne sælge nogle af vores sjove nye knapper:

Det øverste billede er knapper i massevis. Forårsfarvede plastikbogstaver. De er super fede syntes jeg. Til de lidt mere ( og så alligevel dog.. ) voksne piger er der håndlavede knapper i Fimo. De er surrealistisk naturtro og ligner fuldstændigt det de er. Rødkål, jordbær, appelsin med pulp i, mariehøner og får. Helt fantastiske er de og jeg selv skal da ha mig et par på et tidspunkt.

 

 

Får jeg tid vil jeg strikke lidt mere på den prøve jeg er i gang med. Et halstørklæde i Hotsocks garnet.  Det er skønt at strikke i, og jeg er også i gang med et eksperiment derhjemme, men det hviler lige imens jeg går amok i hækleflippet og min multifarvede sweater.

 

 

Det bliver en fed dag :-)

10 kommentarer:

 1. Hvis du selv ikke har bemærket det, så vil jeg sige det meget højt – du har vist fundet dig selv…

  SvarSlet
 2. Jeg bliver i så godt humør, når jeg læser dit indlæg her...fordi du stråler helt her ind i min stue...af glæde, liv, engagement... Herligt... :o)

  SvarSlet
 3. Hvor er hun heldig at have dig !!! Og dejligt at kunne rede andre !!!

  Rigtig god lørdag, og hold op hvor er de knapper fede.........

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 4. God fornøjelse Henriette :)

  SvarSlet
 5. Godt at du kunne stille op, og selvom jeg ikke er til håndarbejde så er de da bare rigtig fine og sjove de der knapper...God lørdag..

  SvarSlet
 6. Wouw - sikke flotte og spændende knapper - mon ikke de kommer til at gå som varmt brød ;-)

  Tørklædet ser nu også rigtig lækkert ud - håber, du får en god dag i paradis :-)

  SvarSlet
 7. Fantastiske - og meget farvestrålende knapper. Flot tørklæde! Det ser virkelig lækkert ud :) Håber det gik godt i dag. Knus

  SvarSlet
 8. Sikke da nogen fantastiske knapper, dem i fimo er da vildt flotte/hotte ;o) dejligt strik du har gang i og din dag lyder fantastisk ;o)

  SvarSlet
 9. Jeg er da helt skudt i de knapper.

  Hvor ligger jeres butik ?

  SvarSlet
 10. Bare lige en kort hilsen til jer alle,da jeg er DØD hamrende træt :-))

  Tak for supporten og til Frøskuffen:

  Vi bor i Vanløse på Jernbane Alle. Får du lyst til at kigge forbi så skriv igen, så får du den nøjagtige adresse og åbningstiderne.

  Til alle: Jeg vil bestemt gerne sende knapper skulle nogen ønske sig det. Bare skriv og sig til :-))

  Knus og god søndag
  Henriette

  SvarSlet