26 marts 2011

Tilfreds formiddag

 

 

Jeg har gjort hytten rent, spist frokost og glædet marsvinene med rent hø og dejlig grøn mad. De ligger nu og slænger sig i hvert sit lille hus. Glade og mætte og hyggelige er de.

 

 

Venindens køkken skinner og jeg håber at hun bliver glad når hun igen er tilbage fra Fyn. Ca 10 gange større end det jeg selv huserer i for tiden, har jeg nydt at kunne brede mig over her den sidste uge :-)

 

 

   

Barometeret uden for køkkenvinduet viser varme i luften, og udsigten til himlen er om ikke så længe grøn igen.

 

 

Jeg er næsten færdig med at pille den røde farve op på trøjen, og for afvekslingens skyld har jeg fået lavet halvdelen af de ekstra lapper, der skal sættes på så jeg kan PASSE  bæstet.. Resten af dagen kan jeg med god samvittighed fortsætte legen med farverne, og så ellers også lige nyde det nye Isabella’s, som jeg fik ind ad døren derhjemme i denne uge. Indtil videre har jeg drømt mig væk over flere af billedserierne bla denne, der bevæger sig i en stil der i den grad begejstrer mig:

 

Boligdrømme

 

Da jeg jo skal begynde helt forfra, kan jeg godt tillade mig at drømme uden at tænke i store udskiftninger af hele inventaret.. Jeg har nemlig ikke noget af betydning. Men måske Die Putz’ens ikke er helt enige *fnis*.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar