26 marts 2011

Dagen der burde råbes hurra for..

 

 

 

 

Ja det er altså dagen i dag. Lige præcis denne lørdag har jeg ventet på i mere end fire mdr. Især da dec ramte og livet virkede allermest forfærdeligt, og uden en tunnel at skimte lys igennem, ku det virke endeløst at vente på idag.

 

Men nu er den her. Lørdagen. Lige netop DENNE lørdag. Dagen hvor SOMMERTIDEN vender tilbage.

 

 

Koldt er det godtnok, men morgensolen skinner som en helt egen hilsen til dagens betydning. Den bekendtgør, at vi nu VED den nok skal glæde os og himmelrummet med sine livgivende og varmende stråler. Bedst af alt..

 

 

 

LYSET vender tilbage for fuld kraft, og dermed også det lys der er så vigtigt for mennesker som jeg. Os med tendens til tristesse. Faktisk giver lyset energi til alle, også dem der ikke mærker behovet.

 

 

Lys er lige vigtigt for trivsel som vand og luft..

 

 

 

Jeg ved at mange bliver negativt påvirket af timen der forskydes, men sådan har jeg det heldigvis slet ikke. Jeg mærker faktisk ikke en hujende fis til noget som helst, andet end glæde, tilpashed og optimisme :-)

 

 

 

Og her slutter jeg så min lovprisning af lys og sommer for denne gang. Håber de forskellige stykker musik har skubbet lørdagen godt i gang for jer alle.. 

 

 

Om man så er til old or new kinds of summer.. ;)

2 kommentarer:

 1. Det er nu først i morgen at den tid kommer som betyder mørke morgner og lyse aftner, hvor mange som skal tidligt op ikke kan sove fordi det er for lyst om aftnen. ;)

  Jeg personligt har ikke noget problem til sommertid, men jeg synes det er et forfærdigligt syn at se så mange dyr ligge døde på vejene når vi når den tid hvor vi atter skal skrue tiden tilbage til normaltid.

  SvarSlet
 2. Godmorgen kære Catarina.

  ØV, du har helt ret.. den med dyrene er jeg heller ikke glad for. Men jeg har bare så meget gavn af sommertiden, at jeg ikke kan lade være med at glædes over den.. ;)

  Der er som altid minusser når der er plusser.

  Rigtig god lørdag derovre på Fyn:)

  SvarSlet