19 maj 2011

Du godeste!

 

 

Det er i løbet af i dag gået op for mig.

 

Jeg skal sgu flytte. Det lille legehus og udestuen skal tømmes inden længe, og jeg skal ha mine ting tilbage.

 

Jeg har fået vasket hele den beskidte bunke af tøj, og nu er reolen sorteret og alt mit kluns ligger i fine regelrette bunker igen. Overskueligt og lige som jeg kan lide det. Og som jeg gik der og nussede om det lille værelse, gik virkeligheden først rigtigt op for mig.

 

 

SNC17410_resize

Forude venter en tid med skøn planlægning og drømme der måske, måske ikke kan realiseres. Jeg skal male, indrette og lege med mine egendele igen. Jeg får min arbejdsplads tilbage, min stationære computer med den herlige store skærm, min hvide lænestol, min saftpresser, mit strygejern og mine reoler med de få bøger jeg er i besiddelse af ( *fnis* Frau P.). Det synker ind nu. At jeg ovenikøbet ved hvordan rummene ser ud, og ligger i forhold til ´hinanden giver mig mulighed for, at kunne tilrettelægge mit hjem om og om igen, indtil jeg syntes det er som det skal være, allerede inden jeg flytter ind, og så kan jeg alligevel stadigt nå at ændre mening for der er KUN MIG til at bestemme. Det er helt vildt altså. OG bedst af alt.. jeg kan få marsvin igen. Jeg savner mine basser, men er stadigt i tvivl om hvorvidt jeg skal have dem tilbage, eller begynde forfra med nye babyer, i det nye liv??

 

SNC18087_resizeSNC16456_resize

 

SNC15200_resize

 

Jeg får vindueskarme til mine planter. Vindueskarme der kan rumme smukke ting og sager, JEG bryder mig om. Jeg får vinduer med udsigt. Ikke til en mindre hovedvej, men til plæner og træer på begge sider. Jeg får en altan jeg kan indrette, og dermed også muligheden for et vække min altanblog til live igen. Jesus det er vidunderligt at tænke på.

SNC10458_resize

 

SNC11743_resize

 

 

Inden længe er der endeligt også gensyn med det her:

 

SNC11282_resize

 

SNC16698_resize

 

SNC17421_resize

SNC18209_resize

SNC18398_resize

SNC19069_resize

SNC18890_resize

SNC18471_resize

 

Er der mon nogen der brokker sig, hvis jeg lige skriger min glæde ud lidt?? 

22 kommentarer:

 1. hold da op hvor lyder det bare fantastisk, jeg er vild med din altan, sikke grønne fingre du har,og endnu engang et stort tillykke, kan godt forstå du er ellevild:)

  SvarSlet
 2. Hurra Henriette - men hov, hvor skal de "gamle" svin så bo? Vi kan da ikke undvære linselusene?

  SvarSlet
 3. Kære Sonja, Tak skal du have, og ja.. jeg holder meget af at hygge med planter. Det giver ro på linie med strikkeriet :-)

  Knus og tak igen

  SvarSlet
 4. Kære P, indtil nu har mine små basser jo været hos eks'en, og der vil til den tid være gået ni mdr, hvor de ikke har set mig. Det tænker jeg meget over... Vil de overhovedet kunne huske mig og er det godt at flytte dem een gang mere? Uhh den er svær, men jeg savner dem så meget.

  Du er morsom hihi, linselus er da lige hvad der er søde dig.

  Knuuuus
  Henriette :-))

  SvarSlet
 5. Skrig endelig løs.. Jeg kan kun følge dig, jeg har nemlig taget mig selv i at gå og glædes over din nye lejlighed :)

  SvarSlet
 6. Total fantastisk for dig ;-)) SKRIG LØS ;-)

  SvarSlet
 7. Og du har sådan fortjent det, jeg har stadig gåsehud af at ha' læst om din nye lejlighed.

  Du er en skøn, skøn kvinde, og jeg er SÅ glad på dine vegne ;)

  Knus, Lisa
  (fast læser de sidste 1½ år)

  SvarSlet
 8. Nyt kapitel i det nye liv..
  Jeg forstår der skal jubles.. Tillykke

  SvarSlet
 9. Godmorgen Pernille. :-)) Du er så herlig og deler min glæde med mig. Tusind tak skal du have, det er dejligt at kende dig.

  Knus og god fridag
  Henriette

  SvarSlet
 10. Godmorgen Kirsten og ok, så gør jeg det hihi.

  Mange knus og tak til dig.
  Kh Henriette :-))

  SvarSlet
 11. Kære Lisa tusind tak fordi du har læst med så længe, det glæder mig rigtigt meget skal du vide. Og tak også fordi du glæder dig med mig:-))

  Mange knus og rigtig god fridag
  Henriette

  SvarSlet
 12. Kære Mette Lykke tusind tak for din hilsen:-))
  Jeg jubler da, jeg kan slet ikke lade være hihi.

  Kh og rigtig god fridag
  Henriette

  SvarSlet
 13. Kære Henriette, Det bliver SÅ fantastisk for dig med lejligheden. Selvfølgelig skal du juble - vi jubler jo med dig ;) Jeg tænkte godt på i går - inden jeg så dette indlæg - om du skulle have de kære små "svin" hjem. Det bliver skønt at have en altan igen - og mere plads i det hele taget. Noget der er dit eget :) Stort knus og endnu et tillykke. ♥♥

  SvarSlet
 14. Du skal skrige lige så meget du har lyst til Henriette, hvor er jeg glad på dine vegne og hvor kan jeg unde dig at du går dejlige tider i møde, og jeg glæder mig til at læse mere om din instaleren.
  I kærlige tanker, god Fredag aften.

  SvarSlet
 15. Jeg siger som Michael - SKIRG løs - for hvor er det dejligt for dig. At skabe dit eget hjem med alle de ting som er dine og en del af dig. Jeg kan godt forstå du glæder dig - og jeg glædes med dig...

  SvarSlet
 16. UHA, hvor lyder det dejlig - så får du den skønneste chance for at begynde forfra - og få tingene indrettet som du ønsker. DU FORTJENER DET - glæder mig af hele mit hjerte.

  VH Pi@ (Der ikke har en blog - bruger bare tiden på at læse her og der - og på at strikke en masse ;) )

  SvarSlet
 17. Kære Anette, du aner ikke hvor meget jeg glæder mig over at alle jer bloggere derude også jubler for mig:-)) Det er så skønt, og ja.. jeg skal da have mine basser hjem igen. Er i syv sind omkring dem, men jeg savner dem så meget at jeg nok ender med at få dem tilbage. TRODS min bekymring for at de skal flytte endnu engang og om de nu kan kende mig igen.

  Knus Kenzo og kram fra mig
  :-)))

  SvarSlet
 18. Kære Michael, det varmer mig så meget at I også glæder jer på mine vegne og du kan tro jeg nok skal fortælle om min flytteproces :-))

  Knus og god lørdag
  Kh Henriette

  SvarSlet
 19. Kære Karina. Tusind tak for din hilsen, den gør mig så glad. OG ja.. Gensynet med mine ting og mit arbejdsværelse bliver fantastisk. :-))

  Mange knus og dejlig lørdag
  Henriette :-)

  SvarSlet
 20. Kære Pia. Tusind tak fordi du har lagt en hilsen til mig. Det er skønt at høre fra dem der også bare læser med i det skjulte hihi :-))

  Håber at du får strikket det du gerne vil og nyder weekenden
  Kh Henriette

  SvarSlet
 21. Hej Henriette

  Har først lige nu læst dit indlæg om din nye bolig.

  HVOR ER DET FEDT FOR DIG! STORT TILLYKKE!

  Og jeg kan sagtens forstå hvor glad du er - det er jo kun ½ år siden jeg selv oplevede glæden ved at skulle flytte hen til noget, man gerne ville bo i.

  Du synes lige nu, at der er lang tid til d. 15.8 - men den tid skal nu nok gå hurtigt nok. Det er jo FORÅR/SOMMER, som altid drøner derudaf i forhold til vinteren.

  Ih, jeg er virkelig glad på dine vegne :o)

  SvarSlet
 22. Kære Esther. Tusind tak for din hilsen, og ja.. jeg er så vildt jublende glad, at det næsten ikke er til at rumme. OG du har helt ret, det er fedt at det er i sommerperioden jeg skal vente, det gør det meget nemmere. Nyder lyset, duftene og farverne naturen vi har nu, så det kommer til at gå let og laaaangsomt hihi.

  Igen.. tak for din glæde, det glæder MIG kan du tro.

  Kh Henriette :-))

  SvarSlet