16 maj 2011

En ny uge og noget om fotografering

 

 

 

Jeg begynder den nye uge, med flere glimt fra weekenden. Her i huset er der ikke rigtigt basis for at skrible lige nu. Har ellers masser jeg ku fortælle om, men min søn er ikke i sit samarbejdsvillige hjørne for tiden, og mit humør røg nærmest under nulpunket allerede to  min efter jeg åbnede døren herhjemme. Her er småt, når man ikke kan gå for sig selv for at lukke balladen ude.

I stedet vælger jeg at nyde billederne og huske mig selv på, at jeg har haft rolige dage og masser af natur at glæde mig over i weekenden.

Jeg ku poste mange flere billeder end jeg har gjort her, for jeg har flittigt øvet mig i at fange det rette øjeblik. Øvet mig i komposition og indhold, og da jeg er en lallende amatør er det bestemt ikke alle billeder, der er lige gode, men de fleste af dem er jeg faktisk ret tilfreds med. Jeg har som alle med et kamera i hånden favoritmotiver. Fugle er sjove at betragte syntes jeg, og træer med deres mangfoldige former og farver kan jeg også ret så godt lide at fange ind, specielt i kontrast til himlens bue. Hustage er et andet flip jeg har, men der er altså noget med de rette linier, det arkitektoniske og kantede der fanger mit øje, og jeg har masser af forskellige skorstene og hustage liggende. Måske det lyder tumpet, men igen.. vi har alle favoritmotiver og jeg frydes altså over former og linier. Og så dyrene selvfølgelig :-)  Jeg er vildt glad for det lille egern jeg fangede ind, og også for de forskellige fjerede væsener jeg så deroppe ved fjorden.

Ufotræet nedenfor står i naboens have, og jeg vandrede lige ind og spurgte om jeg måtte fotografere træet. Kender ikke manden, men jeg tænkte at det ikke ku gøre så meget, hvis bare jeg spurgte pænt, og han blev så glad at jeg fik lov at skyde hele haven, der rummer mange flere ufoer i alle str og arter. Vi fik en hyggelig snak om træerne , og jeg syntes det er sjovt at tale med nye mennesker.

 

 

Til sidst kan man så se mig som en anden moster sidde i læ for hagl og regn, med strikketøjet og dobbelthagerne. Ja ja, jeg nåede ikke i makeuppen før jeg sku på, men det var jo også fridag såå.. Men ærligt talt så syntes jeg desværre godt man kan se, at alderen er begyndt at sætte sine spor. ØV!

 

8 kommentarer:

 1. Hvad du ligner!? Du ligner sgu en dejlig dame, jeg har lyst til at kramme helt vildt på :-)

  SvarSlet
 2. Sikke mange skønne billeder du har fået i kassen. Og du ser squ skøn ud :)

  SvarSlet
 3. Smukke smukke billder, der afspejler en dejlig stemning, en dejlig week-end har du da haft:-) Hvad er smukkere end en kvinde der nyder en stund med sit strikketøj?

  SvarSlet
 4. Godaften Henriette
  Flotte billeder igen, igen...
  Det er altid godt at spørge om lov først, det kommer man længst med...
  Et selvportræt kan være godt for nogle og mindre godt for andre. Jeg syntes, du er en flot teenage moder... Knægten har bare at være stolt..:-)
  God mandag Aften / RikkeBo

  SvarSlet
 5. Hvor er det sødt af dig Anita :-))
  Her får du lige et cyberknuuuus..

  Kh Henriette

  SvarSlet
 6. I lige måde kære Pernille :-))) Og tusind tak hihi

  SvarSlet
 7. Kære Charlotte tusind tak, det prøver jeg at sige til mig selv :-)))

  Mange knus
  Henriette

  SvarSlet
 8. Kære Rikke tusind tak for ordene, jeg prøver at tage dem til mig :)))

  Rigtig god dag trods regnen.

  SvarSlet