16 maj 2011

Ups! Cascade i gult

 

 

Dollar’n er lav for tiden,  og jeg er ikke formuende, så selvom jeg hylder det lokale handelsliv (undskyld Slavi), så ku jeg ikke sidde dette overhørigt. Selv MED fragten iregnet har jeg sparet en fin klat penge ved at handle Cascade til rundt regnet 23 kr nøglet.. ( i dag er kursen så 25 kr, men stadigt billigt er det).  Og med otte stks ad gangen går den igennem tolden uden problemer.

 

Der er langt mellem snapsene herinde, eller ihvertfald mellem strikkesnakken. Det skyldes en lang række af mislykkede forsøg på projekter, men det må lige vente lidt. for lad os lige nyde den smukke gule nuance, som jeg ville have forsvoret at jeg ku finde på at ønske mig. Har aldrig været særligt vild med gul, men den har sneget sig ind på mig. Først i form af den lyseste smørgule, over i den lidt mere skarpe gule ( Kauni ), og nu har jeg knagme også en mellemfarve på lageret. Gul har været hot længe, jeg ved det.. men jeg er ligeså længe om at tage nyt til mig, så derfor :)

 

PS: jeg fandt søreme også noget gult Holst, da jeg forleden genså mit lager hos Karina. SUK jeg savner mit lager, det gør jeg altså..

4 kommentarer:

 1. Uh, hvor lækkert.... Hvor har du købt det?

  SvarSlet
 2. Det gjorde du da vel ikke....
  Knus :)

  SvarSlet
 3. Jeg har købt det lige her Christunte:

  http://www.yarn.com

  God fornøjelse ;)))) hehe

  SvarSlet
 4. Pernille... Aehmm host host, det kommer også snart noget lilla.. hm hm.. ;))

  Knuuus:)

  SvarSlet