01 maj 2011

Endelig..

 

…  er jeg her igen.

 

Jeg har været afskåret fra nettet det meste af sidste uge, og først i dag hvor vi igen har rundet d.1, har jeg adgang til den store verden. Den forbindelse jeg har her, har en maxgrænse der ellers skulle være heeeelt fantastisk, men faktum er at kommer enten jeg eller Rasmus til at hente et eller andet, eller se nyheder på Sputnik for mange gange, ja så ryger rastigheden lige pludseligt derned, hvor jeg ikke engang kan uploade til min egen blog! Iøvrigt er også min Firefox begyndt at opføre sig helt uacceptabelt og fryser konstant, så nu er jeg hoppet på Crome og så må vi se hvordan det går.

 

Det er nu ikke fordi der er sket alverden, meeen det er jo typisk sådan at det man IKKE kan, det bliver pludseligt det vigtigste i verden. Kender I det?? 

 

I dag d. 1 maj har jeg været en tur ude og vandre lidt. Glemte mit kamera så jeg kan ikke engang fremvise noget af det jeg så på min vej. Og igen.. som sagt ovenfor, når nu jeg ikke ku tage billeder, var der en million gode motiver jeg gerne ville have haft med mig. Sådan er det bare.

Nu er solen borte, det regner, er mørkt og småkoldt, så jeg har puttet mig under dynen. Strikketøj og lydbog ligger klar her og jeg er bevæbnet til en dejlig søndag aften. Eneste jeg mangler er den der dejlige varme mand, som skulle være her lige ved siden af til at bringe mig varm the og masser af kys, men det må jeg så tænke mig til *fnis*

 

 

Velkommen maj og tak fordi du endeligt vil hilse på mig.

5 kommentarer:

 1. Hej Henriette
  Læn du dig bare tilbage, drøm om prinsen på den hvide hest og nyd aftenen, selvom vejret har slået om.
  Solen skinner stadig på Sydfyn og det er dejligt.
  God aften / RikkeBo

  SvarSlet
 2. Kære Rikkebo. Tusind tak for din hilsen og sikke kvik du er hihi :) Syntes kun lige jeg har trykket send og vupti så har du været forbi, det er da herligt.

  Nyd solen og ja.. drømme må man gerne.
  I lige måde og kh
  Henriette

  SvarSlet
 3. Hej Henriette
  Jeg har dig som fast læser og er vild med dine historier og din blog.
  Drøm videre / RikkeBo

  SvarSlet
 4. Godt at høre fra dig igen, hvor irriterende at stå uden kontakt til cyberspace.
  Åhh.. den er så god den sang med Tina D.
  Knus herfra.

  SvarSlet
 5. Det man giver sin opmærksomhed får man mere af i livet Henriette, så hvis du bare lader være med at fokusere på fraværet af den dejlige mand, vil han en dag dukke op foran dig, husk nu at lægge mærke til det lille tegn i form af inspireret handling.
  I kærlige tanker, god aften der under dynen.

  SvarSlet