24 maj 2011

Her er så mit nye spisebord..

 

 

norden-klapbord-hvid__0104381_PE251365_S4

 

Ja ja jeg ved det.. :)

Jeg skal ikke koncentrere mig så meget om indretning og flytning endnu, men det er dødsvært altså. Og her er det bord jeg har bestemt mig for, at jeg gerne vil have. Hvis jeg altså kan få det financieret på en eller anden måde. Det koster ikke alverden. Det er praktisk og smart. Det fylder minus når det er slået sammen, men kan snildt huse 6 personer ( med lidt god vilje ), når jeg skal ha besøg.

Jeg er vild med skufferne, som der er 6 af i alt og så det at jeg faktisk syntes det er pænt. Iøvrigt glæder jeg mig også til igen at få mulighed for at kunne lægge dug på et bord..

 

Beslutningen er ihvertfald taget. Det skal bo hos mig, og jeg kan så gå videre til at tænke på sengen og 4 stole til bordet. Jeg har besluttet at min seng skal være praktisk foruden bekvem. Jeg har for længe siden set en ide, der er super til den str soveværelse jeg får. I stedet for et regulært sengestel, så skal madrassen ligge ovenpå lave kommoder. På den måde har jeg plads til alt det tøj der skal ligge foldet sammen og andet der ligger i skuffer.  En bøjlestang er der allerede i det indbyggede skab ved indgangen til værelset. Madrassen SKAL være god, så det er den jeg skal bruge midler på at købe.

Jeg har set sådan en seng et sted, og har googlet det for at kunne se lidt mere på pricippet. Prøvet at finde et billede, der viser hvad jeg mener. Det eneste jeg lige kunne finde er dette:

Seng5

 

Desværre ser det ikke ud til at Ikea har de kommoder længere, men så har de nogle andre der måske kan bruges, og ihverfald er det det samme princip jeg kaster mig over. Praktisk, nemt og pladsbesparende. Jeg får ikke brug for at tænke i klædeskabsbaner, og de to store kommoder jeg selv har, er sat til salg for dem har jeg slet ikke plads til nu.

 

Mht stole så behøver de bestemt ikke være nye, og jeg tænker at et loppemarked kan forsyne mig med sådan nogle.

10 kommentarer:

 1. Det er en rigtig god ide at bygge seng ovenpå kommoder. Jeg har også set det i forskellige versioner, og i princippet tror jeg du kan bruge hvad som helst.
  Jeg glæder mig til at se din lejlighed :)

  Knus

  SvarSlet
 2. Jo jo - de har dem skam stadig Henriette.

  Her er linket til den der måler 110x50 og så er den ovenikøbet til en rimelig penge :-)

  http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/90179927

  SvarSlet
 3. Det er bare så fedt det bord. Min ældste datter har lige købt et til sin første lejlighed.

  SvarSlet
 4. Godmorgen Pernille.

  Ja jeg syntes også det er en god og praktisk løsning. Og nu har Githa jo fundet de rette kommoder, så det kommer til at passe lige præcis:)

  Rigtig god dag
  Knuuus :)

  SvarSlet
 5. Kære Githa, hvor er det fedt at du kunne finde dem:-) Jeg har kun ledt under kommoder og tænkte slet ikke at de kunne stå under garderoberne hihi.

  Tusind tak for linket, jeg har allerede bogmærket det, og jeg er vildt glad for at du fandt dem:))

  Rigtig god dag og mange knus
  Henriette ;)

  SvarSlet
 6. Kære Fru Westerskov.

  Jeg er også sikker på at jeg bliver glad for det, og jeg skal jo begynde helt forfra, så det er næsten også som min første lejlighed hihi.

  Rigtig god dag
  Kh Henriette :)))

  SvarSlet
 7. Hej Henriette,
  Ikea har også en enkeltseng med inbyggede skuffer lige her:

  http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/50080315

  Knus - lækkert bord i øvrigt!

  SvarSlet
 8. Hvis det gør dig glad at tænke på indretning Henriette, så skal du i allerhøjeste grad tænke på det, du skal bare dyrke noget der gør dig glad, jo mere jo bedre, det er dit liv, det skal leves med så megen glæde som overhovedet muligt, smart spisebord, og sengen virker også som en god løsning, madrassen skal bare være god, din krop skal kunne fungere godt i den.
  I kærlige tanker, god Onsdag.

  SvarSlet
 9. Da jeg var barn og boede på et ganske lille børneværelse, byggede min far også en seng til mig. Jeg sov ovenpå tre stk. underskabe som egentlig var beregnet til et køkken ;-) sov på en fin madras og havde masser af skabsplads under mig ;-)

  SvarSlet
 10. Hej..

  Nu har jeg lavet ufattelig meget research i forbindelse med mit projekt med kommoder som sengestel.. Og da jeg først overvejede STOLMEN kommoderne, var jeg i i tvivl, da de har en maks belastning på 40 kr.. så de 5/6 kommoder der bruges på billedet oven over ville give en ca. maks belastning på i alt 200-240 kg.. Har du umiddelbart haft nogen problemer mht. at det bliver ustabilt? Man vil jo nødig brase igennem lige midt i ... well you know ;)

  SvarSlet