28 maj 2011

Hva’ så lørdag du..

 

 

 

 

Med den der lækre havregrød I ved.. den der bare skal kogende vand over og som har blåbær i, sidder jeg og lytter til Mads og Monopolet. Der er masser af ting jeg gerne vil bruge dagen på, men endnu ved jeg ikke hvad jeg ender med. Jeg er alene hjemme. Rasmus kom slet ikke hjem i går, så jeg kan lettet konstatere, at han valgte at overnatte hos venner i stedet for at køre træt og måske også lettere overrislet hjem på knallerten, efter den lange festdag han havde i går. Han er nu fornuftig nok, trods det at han driver mig til vanvid med sin dovenskab :)

 

 

kuverter

Forresten ankom to vigtige og fremtidsafgørende kuverter til adressen i torsdags..

 

Den ene var til mig , og den anden var til Rasmus. Den ene indeholdt kontrakten til min lejlighed, medsamt en kæmpe bunke af informationer og andet fra AAB. Den anden indeholdt oplysninger, huskeliste og info omkring aflevering på Rasmus efterskole.   Pyhh altså det var godt nok med rystende hænder jeg åbnede begge.

 

Jeg VED at det nok skal gå, at intet kommer til at ødelægge noget omkring min lejlighed, MEN det er godtnok lidt stressende at kigge på et girokort med betalingsfrist d. 5/6, når jeg endnu ikke har haft møde og fået tilsagn til, at de hjælper med financieringen af indskuddet. OG når man nu har rigtig god erfaring med kommunale tidsrammer, så er det næsten lidt FOR spændende til min psyke, at jeg skal holde møde med damen der bestemmer mandag d. 30 maj, kun en uge før fristen udløber.

 

Den anden kuvert med dens indhold af en laaaaaang liste over ting og sager, der skal skaffes og være klar til skolen til august er også interessant, og får det hele til at virke meget tæt på nu. Med den følger også en opremsning over betalingen, og der skal jeg liiige have fat i den anden dame, der har med DET at gøre på kommunen, for der er selvfølgelig også en frist for betaling. Det er store beløb vi taler om her, og jeg sidder derfor med to girokort til vores fremtid, der har frister som får min mave til at vende sig af bekymring over om vi nu også når det.. Det SKAL vi bare.

 

Med min ikke eksisterende stresstærskel er det også ret så spændende ( NOT! ), at jeg har fødselsdag d. 12 august ( fredag ), at jeg kan flytte ind d. 15 august, OG altså skal være pakket og klar i weekenden op til ( 13/14 august) (( både til Rasmus og til flytningen )), nøjagtigt i samme weekend hvor jeg skal køre til Lolland Falster ( d. 14 august ) for at aflevere Rasmus til skolen. Jeg ved ikke..

 

Jeg ser det for mig. Jeg har en lang og god erfaring med, hvor meget jeg kan klare af oplevelser. Feks har jeg nærmest siden min fyns udflugt været mere eller mindre slået ned fysisk. Jeg har gode erfaringer med hvor meget jeg kan klare over hvor lang en periode, og kan STADIGT ikke helt forvalte kræfterne, noget jeg har skrevet om også i denne uge. Så den weekend kommer jeg til at glæde mig til som en besat, samtidigt med at jeg kommer til at se frem til den med reel bekymring. Jeg kommer sgu nok til at være flyttet ja, men med den første tid som beboer imellem kasser og poser, der først bliver pakket ud flere uger senere.

 

So be it..

 

Jeg røg lige af sporet her, og vil bare lige tilføje at min lørdag ihvertfald kommer til at indeholde en gåtur, underskrivninger, listeskrivning og strik.

 

5 kommentarer:

 1. Henriette - kan du ikke få en bisidder med til møde med "kommune-damen" så der er en der kan støtte dig og lytte med på hvad der bliver sagt? Og er det ikke muligt du kan få nogen til at hjælpe dig med flytning og alt det praktiske der skal klares i den forbindelse? Hav en skøn lørdag. Knus

  SvarSlet
 2. God formiddag Henriette
  Rudekuverter kan være en udfordring. Men jeg krydser finger for at dine fremtidsudsigter bliver løst..:-)
  Ellers må blog brugerne støtte og motivere dig så godt de kan... Jeg vil gøre mit bedste.
  God lørdag / RikkeBo

  SvarSlet
 3. Husk, at havregrøden skal spises med en klat smør i midten og masser af (kanel)sukker på. Det er sådan jeg selv bedst nyder den.

  SvarSlet
 4. Ja, rudekuverter HADER jeg ellers... ;-) men det var to af den gode slags... håber rigtig meget for dig, at det hele flasker sig til tiden... og din flytning, jamen er det ikke lidt typisk at det hele falder sammen, samme dag... det skal nok ordne sig, du har heldigvis søde mennesker omkring dig...

  Held og lykke ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg krydser fingre og læser mere bagud. Jeg er selv en sløv padde til at ordne min økonomi, men sørger ligesom du for at det vigtigste altid sker i god tid. Bliv ved med det - så gør jeg også :) Kram!

  SvarSlet