12 juni 2011

Jordbær og strik på en søndag

 

 

Jeg har hygget i dag. Bestemte mig for ikke at deltage i WWKIP i dag alligevel, for kræfterne er små. Tilgengæld har jeg holdt strikkedagen i hævd med dejlige jordbær og Lewis til at underholde mig.

Ikke nogen dårlig kombi skulle jeg lige hilse og sige :-)

 

Den stribede lilla mangler jo kun ærmerne, og det er lidt at en overvindelse at gå i gang med de sidste to sæt rækker, fordi det giver mig en ulidelig mængde af løse ender. Har endnu ikke styr på det der med at strikke dem med, når det er på så lille en omkreds som et ærme. Tilgengæld råber jeg hurra for magicloop metoden, for det er ulig lettere at komme rundt og rundt, så nu er det første ærme videre og der mangler kun to ture mere på det sidste ærme af de mange farver.

Og nå ja.. så detaljen med at hæfte alle enderne sammen..

 

Det værste er, at jeg allerede har garn til en mere af slagsen, denne gang som cardigan simpelthen fordi jeg så kan lave samlingerne lige på midten og bare klippe trådene op bagefter. De skal stadigt hæftes det ved jeg godt, og den har jeg ikke lige regnet ud endnu hvordan jeg vil håndtere. Farverne er herlige, men om det vil klæde mig er så en anden sag. Det hele er stadigt på tankestadiet.

Svært som der er så meget man gerne vil lave, og at vælge ik.. ;)))

3 kommentarer:

 1. Umm de jordbær ser dejlige ud, og blusen fin, men uhhh mange ender, jeg hader dem..

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Mmmmm - jordbær ;-) har slet ikke smagt de nye jordbær endnu. Prisen i går i vores lokale købmand var 45 kr. godt nok for 2 bakker... det syntes jeg var lige i overkanten. Selvom det er pinse ;-))

  SvarSlet
 3. Nå strikker jeg ikke, men jeg kan godt følge med på en aften med Lewis! Hvor mange episoder som er innspilt vet du kanskje, men her i Norge gjelder det å følge med hver mandag på NRK sine sendinger. Intelligent krim, og som alltid med englenderne; location, location, location..
  Klem fra
  Lona

  SvarSlet