29 juli 2011

Never ending story.. Chapter 3

 

 

Lad mig sige at jeg HAR fået madrassen. Men det har søreme været lidt af en bjergvandring, og jeg har ikke nået toppen endnu!

 

Rasmus og jeg fik købt det sidste til efterskolen i dag. Ohh manner gid jeg ikke var så forfængelig. For 1000 bobs fik han flg:

1 par sikkerhedssko

1 par gummistøvler

1 par arbejdsbukser

1 sæt regntøj

2 par thermosokker

OG et dejlig tyk varm fleecetrøje.

 

Helt ærligt det er da rørende,Så meget kluns til en kvinde fås ikke til de penge. Også skønt at noget går så let. Ind i Harald Nyborg, prøv, beslut, betal og ud igen på mindre end en halv time. Lige noget der passer en shoppehader som mig. Jeg er absolut mest til nethandel. Der kan man sidde i ro og mag kan man. Ikke noget med at stå i en overophedet og overbefolket butik.

Anderledes besværligt skulle det vise sig også i dag, at blive at få fingrene i den seng jeg gerne ville handle.Ikea ligger lige ved siden af Harald, så jeg svipsede hurtigt videre dertil. Parkerede bilen en kilometer fra indgangen, cirklede ind og ud mellem indkøbsvogne, trailere, mennesker og transportere hen til det forjættede land. Op på første med målbevidste skridt, trække et nummer og vente. Jo jo de havde skam lige een pakkeløsning tilbage. Pheww tænkte jeg og hankede op i nogle af delene, som skulle tages med derfra. Tilbage i stueetagen, snuppe en vogn og handle lidt af det jeg ellers mangler ( bla plastikkasser str XL til vådforsikring i kælderen), og UPS…

Først der opdagede jeg, at jeg jo ikke kunne håndtere både indkøbsvogn og en vogn nr to med en madras på 100 kg. På med vanten og klar til kamp, strøg jeg til kasserne for at betale første afdeling. Laaang kø. Ud med varerne i bilen, drikke en flaske lindrende vand, og tilbage igen.

 

Haste hele vejen igennem etagen, og hen til den reol hvor madrassen stod. Pågribe en sagesløs til at hjælpe med at få bakset bæstet op på vognen, og videre i slowmotion hen til næste reol 1000 km væk, for at finde næste del af pakkeløsningen, som bestod af en topmadras.

 

S O M   I K K E   L Å    PÅ   S I N   P L A D S !!!!

 

Mig ha fat i dame. Forklare og gøre ved. Hun nægte at en sådan pakkeløsning overhovedet var til salg. Mig insistere på at det var det nu altså, for jeg stod jo med fakturaen i hånden. Hun ringe rundt for at få bekræftelse. Hun forklare at noget var gået galt ( nej er det virkeligt sandt???), og at der var   U D S O L G T af topmadrasser. Mig få et føl på tværs. Med voldsom men afdæmpet stemmeføring forlange at noget måtte gøres, da dette var mit tredje besøg i denne uge efter den skide madras. Hun ringe rundt igen. Mig svede tran og med begyndende hovedpine. Hun melde tilbage at der var fundet en løsning.

Jeg gå i gulvet over håbløsheden i deres fleksibilitet. Fordi:

Jeg nu har købt til fuld pris de fire dele ud af fem. I næste uge kan jeg så afhente den sidste del, gå igennem kassen og betale fuld pris. Derefter skal jeg så gå direkte til afdelingen for retur, hvor jeg skal aflevere en håndskreven forklaring til den første den bedste ekspedient der kalder mit nummer ( sikkert efter at have svedet i en kø igen ), og så kan jeg få refunderet det beløb der er betalt for meget…

Jeg tier og påkalder mig gudernes tålmodighed her.

Nu er madrassen så leveret. Med op til fem timers leveringstid måtte jeg beslutte at få den sendt til Østerbro. Orkede ikke at sidde brandvagt i bilen så længe ved kælderindgangen i Brønshøj. Til deres ros skal jeg måske sige at den kom en time før aftalt, men desværre med det resultat at Rasmus ikke var nået hjem for at hjælpe med at bære op. Derfor måtte de to der ellers ikke havde fået betaling for slæb, tage tørnen op ad trapperne til tredje og igennem de otte døre der er på vejen. Hehe

 

 

Jeg selv har kuret den hen ad den lange gang og ind her. Det ser ikke ud af meget, men den er altså 160 X 200 så nu er her ihvertfald lyddæmpet :)  Jeg er glad og klar til at fortsætte med at pakke ned.

 

Et eventyr er det at få tingene til at gå op, men i sidste ende går det garanteret godt og prinsenssen kan sove fint og dejligt i sin nye seng, på sin nye adresse.

8 kommentarer:

 1. Det er jo næsten et eventyr af så tragikomiske dimensioner, at jeg har svært ved ikke at fnise en smule undervejs i beretningen.

  Og så er det jeg ikke kan lade være med at tænke, at når den nu står der, hvor min forestillingsevne godt kan se kaos, kan den så ikke fungere som væg, så du kan sove trygt selvom ynglet dukker op midt om natten... ? :)

  SvarSlet
 2. Men jeg lover dig - den er god at ligge på :-)

  SvarSlet
 3. Hold da op Henriette, det er jo spænding på aller højeste plan ;o) ja jeg synes også det er lidt sjovt at læse, men kan da godt se mig selv i din situation så ville jeg nok være eksploderet. Hvor er det altså skørt at du skal betale fuld pris for så at få penge tilbage, det skulle jo kunne klares ved kassen i en omgang.
  Håber da at sengen er alt besværet værd, det skal den abre være ;o)

  SvarSlet
 4. Armen altså, Henriette! Det er jo fuldstændig tragikomisk det der! Ikea kan da være glade for, at der er SÅ mange billige og lækre ting i deres butik - for ellers gik den mangel på ordentlig service da slet ikke!! Tror, at jeg ligesom Helle, var gået op i rødt felt. Jeg tager hatten af for dig i dag, og håber at du må stornyde den forp..... madras:-))))) Helle

  SvarSlet
 5. Jamen Pernille, jeg syntes også at det er så åndssvagt at det er morsomt:-) Jeg har godtnok flyttet rundt på det hele nu, men jo.. den var god som afskærmning. Det var bare ikke praktisk hihi

  Knuus

  SvarSlet
 6. Kære Lavendel, det er også det jeg hele tiden holder mig for øje ;)

  SvarSlet
 7. Kære Helle. Det er den helt bestemt, men jo det er sgu da ufleksibelt af verdensfirmaet syntes også jeg. Men nu er den i hus og jeg er dødglad :-)))

  SvarSlet
 8. Kære Anonyme Helle:) Jeg er sikker på at jeg nok skal blive glad for madrassen, men ja.. det var lidt af en opgave at få den i hus. Du har helt ret i, at man må fokusere på deres mange billige og gode varer, for ellers er det ikke til at holde ud ;)

  Tak for kommentaren og besøget her hos mig :))

  SvarSlet