03 august 2011

Ufrivillig pause

 

 

Det må jeg ud i nu. Jeg har nemlig ikke noget internet fra fredag og indtil jeg er flyttet. Uh det huer mig ikke, men jeg tager den bærbare med mig rundt omkring, og når jeg har mulighed for at låne netadgang, ja så kigger jeg lige ind og opdaterer på hvordan det går. At være uden internet er gået hen og blevet næsten helt utænkeligt, men heldigvis er det kun en overgang.

 

Lige nu har jeg det vældigt dårligt. Flere faktorer ramler sammen, og det betyder at jeg både fysisk og psykisk reagerer. Kort sagt er det en sindsoprivende tid nu, og det er for meget for mig. Sagt med lidt flere ord, har det været hårde måneder, og jeg er indrettet sådan at jeg er nødt til at være forberedt til tænderne, have kontrol over tingene for ellers kan jeg slet ikke overskue noget som helst. Det der med at gøre det hele i sidste øjeblik, og tage tingene som de kommer er slet ikke en mulighed i min verden, og derfor har jeg også haft godt af at kunne pakke ned, flytte og være papirpraktisk i et langsomt og velovervejet tempo, MEN.. den lange ventetid har også gødet for bekymringer, stress og tankespind.

 

Sidste indlæg fik Kristin til at gøre mig opmærksom på, at der faktisk er en dokumenteret sammenhæng mellem bordeline diagnosen, og så en adfærd der minder om maniodepressivitet. Som skrevet er det ikke noget, der fra nogen læger nogen sinde har været oppe og vende omkring mig. Jeg har tænkt meget over det, og ved nærmere eftertanke rimer det udemærket med min adfærd igennem årene. Jeg orker ikke at komme ind på det nu, men vil helt sikkert skrive mere når jeg har fået min tilværelse flyttet ind i faste rammer igen. Det jeg kan fortælle nu er kun, at jeg her kort før flyttedagen har mærket en velkendt adfærd og at det gør mig både trist træt og ærgelig. Det handler om ikke at kunne holde mig i ro, ikke at kunne slappe af, ikke at kunne sove, at jeg bliver usammenhængende i tale og handling, at jeg bliver impulsiv på en ikke altid heldig måde, at jeg uden at tænke over det ryger mere, spiser meget mere, og det mest hvad der lige er til at stoppe i munden uden at jeg skal tænke over det, såsom størstedelen af Danmarks sukkerlagre, kiks, ost, is osv, begge dele for at foretage mig noget så jeg holder hvileløsheden fra døren. Resultatet er jo desværre endnu mere træthed, mathed og tristhed, fordi der ikke er nogen næring eller energi i det. Foruden at jeg vokser af det. Mere end godt er..

 

Alt i alt et mønster jeg har haft i årevis, og som jeg ikke kan kontrollere. Og nu i dag fik jeg sgu nok. Plyndrede grønthandleren for vandmelon og blåbær og ærter som jeg elsker, for derefter at hamstre alskens grøntsager så jeg kan komme på højkant igen. Jeg kan ikke lide mig selv, når jeg mister kontrollen. Kan ikke holde ud, at det gør så ondt i min mave, der slet ikke kan tåle alt det sukker og fedt jeg har fodret den med.

Hormonelt er jeg også ramt, for det skal åbenbart være en af de måneder, hvor jeg op til menstruationen, bliver både opspilet og uligevægtig. ÆV

 

Af positive ting, kan jeg melde om et glædeligt gensyn med butikken og Sisse. Hvor skønt det var at være tilbage igen, og sikke mange gode timer der nu kommer med masser af garn og strik/hækling. Vi går jo den fedeste tid i møde, og alle strikkere vil sikkert give mig ret i  at alt andet lige er efterår og vinter højsæson for begejstring og produktion af strik. Det er der alle nyhederne og farverne vælter ind på hylderne, og juhu det bliver en fest :-)

 

Da jeg ikke får taget billeder for tiden kommer her lidt Pinspiration fra mine “boards”:

 

Jeg døde lige lidt da jeg så Brooklyn Tweeds nyeste kjole… For pokker den er fin syntes jeg.

 

Og hvordan tror I jeg reagerede da jeg så dette hersens krus??? Der er også en mælkekande og skåle med strikkemønstre på, og jeg er jo selvfølgelig HELT færdig over det. Jeg ønsker mig det SÅÅÅ meget.

 

Tjaaa, denne har jeg printet ud og hængt op i butikken hehe. DEN er sgu da herlig og ikke helt usand;)

 

Og så er der lige et par billeder af dyr som bare er FOR morsomme:

 

???? Hvad??  Ja jeg spørger bare. Hvad er der med katte og deres sovepladser..

 

… Ikke at hunde en mindre gode til at slappe af :)

 

 

Slut med pinbombing for nu, jeg håber at I alle venter på mig derude, til jeg igen kan blogge. Knuuuus

8 kommentarer:

 1. Ingen net, men hvad gør det? Du FLYTTER lige om lidt... det bliver så dejligt for dig...

  Held og lykke med flytningen ;-))

  SvarSlet
 2. Gu' venter vi - allesammen :)

  SvarSlet
 3. Jeg sender dig så mange knus at du bliver helt mast :-)
  Og selvfølgelig venter vi !

  SvarSlet
 4. Selvfølgelig venter vi - med spænding, for der kommer vel også en masse billeder fra dit nye liv i ny lejlighed!
  Rigtig god flyttelyst på trods ;O)

  SvarSlet
 5. Venter med glæde, og håb om du får passet godt på dig så du kommer hel gennem flytningen. Held og lykke med det :-)

  SvarSlet
 6. Det bliver så dejligt, når du er kommet ind i den nye lejlighed. Tid og ro til at finde dig til rette og forhåbentlig får du også mere indre ro. Jeg kan sagtens genkende det der kontrolgen, der tromler afsted, når der er noget der stresser. Havde det på besøg dagen før Bellas afrejse til efterskolen.
  Kommer altid til at tænke på filmen "Den eneste ene", hvor moderen fiser rundt i lejligheden inden damen fra adoptionsbureauet kommer og hun har så meget der skal gøres før der kan se afslappet ud. Bruger den når det går for heftigt til - det er ikke altid det virker på mig ;)

  Jeg glæder mig til du vender tilbage.
  Klem

  SvarSlet
 7. PS Jeg låner lige kattebilledet, hvis det er ok?

  SvarSlet
 8. Hej
  Sikke nogle skønne billeder du har fundet frem. Håber det er ok at jeg har lånt indkøbsposen/strikkeposen. Mon ikke nogle af verdens krigsherrer kunne ha brug for sådan en?.
  vh Kis

  SvarSlet