13 september 2011

Kold vand i blodet.. Cupcake 3#

 

 

 

… det prøver jeg på at have.

 

 

Gitte er blevet forhindret i at komme, da hun har et job med tilkaldevagt. Vi har talt og vendt situationen i telefonen, og lige nu skal jeg slå koldt vand i blodet.

 

Det gode er, at han virker glad nok. At han stadigt hopper rundt når der er mad i sigte. Og at han ikke KUN ligger hen.

Det IKKE så gode er, at han virker kold og det må marsvin helst ikke være. At han trods alt ligger mere end normalt. At han virker mindre end tidligere. At han som sagt spiser hele tiden og tygger længe på maden.

 

Så jeg fortsætter med at veje ham, tager ham ofte op og sidder med ham i et tæppe, så han kan mærke varmen og hyggen sammen med mig. Jeg fortsætter med at give mere grønt end ellers for, at han får så meget som muligt ind, der måske kan sluges. Jeg holder øje med begge dyrene, og glæder mig over at jeg kan være hjemme hos dem. Og så har jeg jo muligheden for at tage ud til hende hvis han får det skidt. Foruden dyrlægen..  men det håber jeg ikke bliver nødvendigt.

 

Jeg indrømmer at jeg hylede lidt efter vores samtale. Selvfølgelig fordi jeg blev bange for at det ku blive værre, og hvad konsekvensen så bliver, men allermest fordi jeg ikke kan udholde tanken om at han er sulten, det lille skind.

 

 

Jeg slår koldt vand i blodet og tager en dag ad gangen. Ganske som jeg skal med mig selv..

6 kommentarer:

 1. Jeg håber på det bedste for den lille fyr... :o)
  Knuss og kram... :o)

  SvarSlet
 2. Det var da også uheldigt med Gitte. Men vær nu ikke så bekymret. Så længe han spiser og bevæger sig og ikke virker til at have ondt, er det ikke helt akut. Så prøv at lade være med at forestille dig alt muligt og vent og se, hvad Gitte finder ud af, når hun kommer.

  Knus herfra

  SvarSlet
 3. Hm... Nu er jeg ikke marsvine-ekspert, men jeg har engang haft to jordegern - og de kunne nemt få dårlig mave, hvis de fik ændret kosten, eller hvis de fik for meget frisk grønt...
  Kan det evt. være fordi de ikke har fået så meget frisk salat, agurk og andet vandholdigt grønt i den periode, hvor de ikke boede hos dig - og derfor pludselig reagerer med vandholdig blød afføring, når de bliver forkælet?
  Prøv evt. at spørge "marsvinepasseren" (Var lige ved at skrive MarsvineSpasseren) hvad han har fodret med af grønt ;)

  KH Karina

  SvarSlet
 4. Tusind tak Pi... Knus tibage til dig ;)

  SvarSlet
 5. Det tænker jeg også Reke. Holder fast i at han virker glad nok og gerne vil hoppe når jeg leger med høet. Desværre har han tabt sig i dag også, og det må han jo bare ikke blive ved med. Det er ikke kritisk endnu, MEN jeg holder øje med ham.

  Tak og dejligt med sparring fra en anden marsvineelsker :))

  SvarSlet
 6. Det er en fornuftig tanke Karina. Jeg er dog ret så sikker på at de har fået masser af det grønne, for alt andet lige er marsvinepasseren meget glad for dyr og især da vores fælles babyer. (hi hi du er morsom..) Jeg observerer og sidder bare mere med ham nu.

  Knus
  Henriette

  SvarSlet