12 september 2011

Min lille Cupcake skal tjekkes

 

Uhh det er ikke rart at være mor til kæledyr, hvis man opdager at de kan være syge eller på anden måde skrante.

 

 

Jeg har holdt øje med dyrene siden jeg fik dem tilbage, for at sikre mig at de falder ordentligt til, ikke virker stressede og iøvrigt bare er glade og tilfredse. Alt i alt ser det sådan ud, men Cupcake har alligevel fanget min opmærksomhed. Kan ikke rigtigt præcis sætte fingeren på hvad det er, men noget er anderledes i hans adfærd. Han er generelt glad og har fuld fart på. Hopper rundt når jeg roder i høet, er nysgerrig helt derhen hvor det nærmest er til fare for hans egen snude, MEN han er samtidigt også blevet mere sky, spiser nærmest konstant og hans små pøller ikke så faste og hårde som de skal være.  Han kan tygge og tygge i evigheder, og selvom marsvin er gemmedyr, er det her mere end normalt. Han er begyndt at hugge maden fra Lakridsen, hvilket ALDRIG har været hans mønster, og det gør Lakridsen den madglade lille nyder helt ulykkelig. Det er bare sådan noget jeg har gået og tænkt over, og i aftes blev jeg enig med mig selv om, at jeg ville tale med Gittemarsvinemor om det.

 

 

Hun er glad for at jeg er opmærksom på deres helbred, og kommer i morgen for at tjekke ham. Hendes teori er desværre at er der noget galt, så kan det være at han har problemer med at optage det mad han spiser. Måske fordi hans bagerste tænder sidder så de lukker for halsen, så han reelt ikke kan synke maden før den næsten er tygget til mos, hvilket også kunne være forklaringe på, at hans små pøller er så bløde. Jeg skal nu veje ham engang om dagen for at tjekke at han ikke går og taber sig. Og så vil hun ellers lige give ham et eftersyn.

 

Uhh jeg kan næsten ikke bære, hvis han ikke har det godt. Hvis min lille basse sulter simpelthen. Det er jo forfærdeligt.  Jeg glæder mig til at få det undersøgt og så håber jeg det bedste, for ER der noget galt ja så kan det i sidste ende betyde at han må aflives. Jeg vil ikke tænke på det nu, hvor jeg endeligt har fået ham tilbage, men en ting er stensikker..

 

Mine dyr skal ikke lide, og gør de det tager jeg konsekvensen. Det er det mest humane, og jeg har heldigvis masser af billeder fra hans liv hos mig, og kan hurtigt få mig en ny lille babypelsebasse. Men jeg håber søreme at det bare er mig der ser syner.

8 kommentarer:

 1. Håber på det bedste for lille Cupcake - ham kan vi da slet ikke undvære, men du har ret, hvis vores dyr er syge og der ikke kan gøres noget, er det vores ansvar at sørge for at de ikke lider.

  Klem herfra.

  SvarSlet
 2. Tak Marianne.Han er helt sikkert en vigtig del her på bloggen :) Nu får vi se og håbe det bedste.

  Knus tilbage kære Marianne.

  SvarSlet
 3. Altid et dilemma med de små dyr! Min venindes families hund var syg fornylig, hvor de skiftedes til at have nattevagten og nærmest var helt enige om, at det nærmede sig samme følelse, som når ens børn er syge ;o)
  Min datter har lige fået ørkenrotter, og hun er simpelthen så meget sammen med dem, at de nu er håndtamme og kan aes. Der var ingen, der troede, at de skulle høre mig sige sådan - men de er faktisk søde. Rigtig søde! Selv min gamle far, som slet ikke fatter sådan nogle dyr, sniger sig ind til dem under dække af at skulle på toilettet, ha ha. Så jeg forstår godt, du er bekymret. God bedring med ham

  SvarSlet
 4. "Åh nej da" som mit lille barnebarn altid siger, sikke noget med Cupcake håber godt nok at han bliver rask igen. Rigtig god bedring med ham !

  SvarSlet
 5. Det er bare slet ikke sjovt, når man har mistanke om et-eller-andet hos ens dyr. Og marsvin har det jo desværre med at få tandproblemer... Men det lyder rigtig godt, at du får ham tjekket igennem. Krydser alle mine fingre for, at han blot trænger til lidt TLC.

  Knus Reke

  SvarSlet
 6. Tak Hulebo. Ja man knytter sig sgu til dem, uanset størrelse og art har jeg måttet sande. Morsomt med din far der gemmer sin betagelse hihi :)

  Knus og god aften

  SvarSlet
 7. Tak Helle. Ja jeg håber søreme også det bedste.

  Knus og kh
  Henriette ;)

  SvarSlet
 8. Ja det siger Gitte også, Reke. Jeg har jo ikke stor forstand på det, men jeg holder godt øje med dem altid, for de skal søreme trivedes.

  Tak og det gør jeg også selv.
  Knus:)

  SvarSlet