10 september 2011

Opsparing og stilhed

 

Lørdagen skal ikke indeholde så meget. Langsomt vender energien tilbage, langsomt men sikkert. Ganske som med penge, skal noget af den gemmes væk på en opsparing, så jeg aldrig står helt uden. Og ganske som med penge, har jeg vældigt svært ved at spare op. Både fordi der ikke er så meget at spare op af, men også fordi jeg er spontan og kommer til at bruge, uden tanke for at der ku blive brug for reserver senere.  Så derfor skal jeg trods livsmod og lyst, IKKE ud i noget større end en lille køretur ved middagstid.

 

Jeg åbner vinduet for dagen og nyder stilheden her. Stilheden som er så markant i dette område, trods det at Frederikssundsvejen ligger lige inde for rækkevidde. Ikke en lyd er der at høre lige nu. Kun fugle og et enkelt fly viser, at jeg ikke er den eneste der lever her. Ikke at her aldrig sker noget. Der festes rundt omkring i weekenden, men ikke i mit hus. Det er ikke noget der påvirker mit behov for fred og ro. Om eftermiddagen er der børn på legepladsen, men heller ikke det generer for det er en naturlig og glad lyd, og den er på behørig afstand af mine ører.

 

 

Så jeg nyder min lørdag formiddag. Og min altan. Og en kop kaffe. Og mit eget selskab. Og de muligheder jeg skimter forude… ;)

 

6 kommentarer:

 1. Dejligt perspektiv Henriette. Rigtig god lørdag til dig.

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare dejligt at høre :-)

  SvarSlet
 3. Skøn at høre hav en dejlig weekend !

  SvarSlet
 4. Ja Oline. Og det blev det. Håber at din lørdag også blev nydt i fulde drag :)

  SvarSlet
 5. Hej Helle. Tak og håber at der også var fred og hygge hos dig i dag :))

  SvarSlet