29 oktober 2011

Første cykeltur

 

 

 

Ja, egentligt skulle man jo ikke tro at en simpel cykeltur fortjener en overskrift, men i mit tilfælde gør den.

 

 

Her står min nye kærlighed parkeret udenfor butikken. Jeg siger jer… den er en drøm at køre på. Jeg kørte jo hjem på den den dag jeg hentede den, og har så været syg siden, så fredag var derfor kun min anden tur, og den blev den første til arbejdet. Faktisk skal jeg tænke mig RIGTIGT godt om, hvis jeg skal kunne huske, hvornår jeg sidst har cyklet til arbejde. Det må have været dengang jeg var..  nej jeg kan ikke huske det. Men det var før jeg fik børn.

 

Derfor vil de af jer der også elsker at cykle sikkert kunne sætte jer ind i min glæde. Man flyver afsted, eller i mit tilfælde, forsøger at holde op med at stønne, fordi det er fandens varmt at cykle iført strik op ad bakke, uden den mindste form for kondition, men anyway jeg nåede frem, og smed med det samme det meste af mit outfit, slugte flere liter vand og så var jeg ellers tilbage igen.  At begynde efter en længere periodes fravær var ellers ikke nemt, frygt og småangst var lige forbi mit sind inden jeg tog afsted, men ganske hurtigt faktisk forsvandt det som dug for solen. Der er nemlig så meget at se til, og så mange gode vibrationer i den lille butik, at jeg slet ikke ku lade være med at løsne op og bare nyde min tilbagekomst.

 

I tiden jeg var der, blev der pakket gaveposer til aftenens Halloween arrangement. Desværre magtede jeg ikke selv at deltage, men der var levende hekse i vinduerne, gaver, uhygge og sikkert vildt sjovt at være. Måske næste år..

 

Efter et par timer tog jeg hjem igen, og på turen var mange stop for det fede ved at cykle, er jo at man kan stoppe op på et sekund og nyde omgivelserne, tage billeder og bare se verden omkring sig.  Bilen har mange fordele, og jeg elsker min som I ved, men man kan ikke SE verden på samme måde. Ikke dufte og tage ind, årstidens forskellige dufte.

 

 

Min fredag så sådan ud:

 

Leg med spraymaling i anledning af dagens arrangement.

 

Jeg fik en gave af chefen

 

Tavlerne udefor reklamerer for tilbud, og der er ikke meget tilbage skulle jeg hilse at sige..

 

Jeg pakkede gaver i hobetal

 

Chefen blev overtalt til at lade sig forevige iført heksehue. Kosten var ikke fløjet ind endnu.. ;)

 

Brønshøj byder for cyklister på de skønneste ruter ad stille villaveje. Og jeg nød turen i fulde drag

 

Mange steder var der pyntet ved hoveddøren. Jeg blev så glad over at mærke stemningen af efterår overalt.

 

Forfald i smukkeste potens

 

Den sidste blomst hænger stadigt på med alle kræfter

 

OG.. hjem til rugbrødsmadder og varm the. Og lidt småkager :-)

 

 

Det var en god dag, og jeg tror ikke angsten viser sig igen, når jeg skal afsted på tirsdag. Jeg nægter den nemlig adgang til min hjerne. NÅ!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar