01 november 2011

Hurra for alle jer der har købt

 

 

Pulterkammer2

Noj, jeg skal love for at det gik hurtigt i aftes. Garn og sko er nærmest fløjet ud af kammeret. Der er stadigt meget tilbage, og jeg syntes da I skulle tage et kig på det endnu en gang. Ku være der var noget I havde overset hihi.

 

http://defemibyen2.blogspot.com/p/pulterkammeret.html

 

*************************************************************************************

 

Jeg har redigeret lidt her på siden. Blandt andet har jeg fået lov, at oprette en fane med kopi af Lavendels informative instruktion til, hvordan I kan lære at bruge Disqus hurtigt og nemt. Jeg vil nemlig så gerne at I, der plejer at kommenterer, igen skulle få lyst til at give jeres besyv med herinde. Hun beskiver på en let forståelig måde, hvordan det går til. Klik på fanen øverst oppe for at læse mere.

 

Så har jeg fjernet et par faner. De var lidt outdatede og jeg hitter sikkert på nogle andre med tiden. Strikkesiden har fået en enkelt ny ting på sig,  og så har jeg opdateret info på siden om mig selv en smule. Nu skulle her så være lidt ordentligt at se på igen. Måske jeg også vil give forsiden lidt ekstra, når vi nærmer os december… Det plejer jeg jo, og i år kan jeg slet ikke lade være, for jeg glæder mig sådan til at kunne jule. Og alt efter hvor meget energi jeg har, skal den sgu ha en ekstra skalle i år. Bare sådan lige for at kompensere for den måned, der slet ikke kom forbi mig sidste år. Det må være på sin plads ik ;))

 

 

I går fik jeg mig en god cykeltur igen, og jeg kom forbi flere steder med godt til julens dekorationer. Derfor fik jeg en halv skov med hjem, som jeg pænt ringede på et hus for at bede om lov til at tage. Der var lagt ud til storskrald, og jo jo jeg ku tage alt hvad jeg orkede, hvilket betød at jeg returnerede kort efter i bilen hehe. Nu ligger der pil og gran i rå mængder på altanen, lige klar til at tage fat på når jeg orker og gider. Derudover fandt jeg smukt nedfalden løv som også kan bruges. Det er altså bare SÅ FEDT at cykle.

 

 

 

Hos Halloweenheksen i søndags, fik jeg forresten også hamstret lidt til julen. Jeg har nemlig en ide i mit hoved som skal prøves af..

 

OG hov!!!   Nu har Vilma lige været her for at hente et par sko. Så dejligt at møde og for sat ansigt på hende, og jeg glæder mig over at hun fik sig et par fine sko. Tænk sig.. jeg fik ovenikøbet en gave af hende. Så glad jeg er for de to små stager der var i pakken, for de kan jo lige præcis stå fremme nu og er perfekt til julen

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar