26 december 2011

2. juledag med overblikket tilbage

 

 

 

Jeg er alene hjemme idag, og det har været kodeordet for et par timer med systematisk oprydning, udsmidning og lidt rengøring.

 

AHHHH, hvor det altså bare er det bedste, efter en måneds tætpakket julehejs i hytten. Det meste af det rødeste er fjernet, adventsgrenen og alle de døde hyacinther ligeså, og nu er her til at ånde igen. Lidt får lov at være indtil efter nytår, men der er ligesom lysere igen nu.

 

Jeg har været så heldig, at de gaver jeg har modtaget fra Pernille, har ramt 100% lige i skabet, så de skal bestemt stå fremme helt indtil det igen bliver lysere i verden.

 

Der er det lille hvide hus til fyrfadslysene:

 

Og der er de to skønne strikkede lysestager:

 

 

 

 

Ham her får også lov at sidde lidt endnu. Nu har den lille nisse siddet på samme måde i henved 30 år, men i går fik det en ende. Rasmus mente at han skulle være lidt mere nutidig, så nu står han sådan:

 

Og nå ja, så er der den lyserøde ren, han har fået ærespladsen på spisebordet:

 

 

 

I køkkenet står en mega opvask, og der bliver den lidt endnu for jeg løb tør for opvaskemiddel allerede juleaften. I går glemte jeg at købe nyt da jeg var ude, og nu gider jeg ikke gå nogen steder, men helt ærligt så er det jo mig der bestemmer her, hvilket betyder at jeg ikke får bebrejdelser eller skæve blikke over det. Nemlig så ;)

 

 

I eftermiddag vil jeg sætte mig i sofaen, og så skal der mailes. Der er SÅ mange, der gerne vil modtage opskriften til sjalet, og hvilken glæde det er. Nu skal den bare sendes ud i landet, og jeg håber selvfølgelig at få lov at se resultaterne. LOV mig at vise jeres sjaler frem, for det er jo lidt spændende at se hvordan I vælger at det skal se ud. Jeg har tænkt mig at lave en fane, hvor man kan klikke ind og se alle sjalerne, med links tilbage til jer. Ku det ikke være sjovt? Så fat pindende og god fornøjelse :)

1 kommentar:

  1. Ja - lige så dejligt, det er at pynte op til jul, lige så skønt kan det være at pakke ned igen og nyde luftforandringen.

    SvarSlet