04 december 2011

2. søndag i advent

 

 

 

 

Mine poder kom forbi i dag. Jeg har glædet mig til at se dem,  og det var ganske dejligt selvom det også trætter deres gamle mor, at de har sååå enorme mængder af energi og ord der skal bruges hihi.

 

Phister og Rasmus hilste på hinanden for første gang, og det ku se ud som om den lille basse ikke er heelt tilfreds med at dele opmærksomheden..  “ hallå do der, jeg er her nede. Hvoffor kigger du på damen? Hun er da så kedelig, og altid skal hun fange mig, når jeg ligger og gemmer mig bag lakridsen”.  ;)))

 

En kæmpe bunke af disse her, blev lavet OG spist. Heldigvis for vafler, når man som jeg ikke lige har kræfter til det store. Jeg ville ellers så gerne have nået både hjemmebagte boller og alt muligt andet, men sådan gik det altså ikke i dag. Måske næste gang..

 

Ham her står i mit køkken og vogter over kiksebøtten. Jeg kunne godt tænke mig en god gang søndagsgryderet med masser af varme og smag, men jeg må nok se i øjnene at det ender med en leverpostejmad i stedet.

 

Nu er jeg nemlig kun til sofa og strik. Og jul på tv… ;)

7 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en dejlig søndag - og fine billeder :)

  SvarSlet
 2. Hej Liv og tak for kommentaren :-) Håber da bestemt at din også har været dejlig og fyldt med varme.

  Kh
  Henriette :)

  SvarSlet
 3. Ved du hvad, jeg er stensikker på, at dine børn har nydt dagen sammen med deres "gamle"/unge mor ;-)) lige meget hvad du havde serveret for dem... en gang vafler er sørme da ikke, at kimse af ;-)) uhm....

  SvarSlet
 4. Mine børn har også været hjemme her i weekenden - så jeg kryber også sammen foran tv.
  Pigerne fik pandekagepander i adventsgaver - så inden de tog hjem lavede de madpandekager med skinke og ost. Det var så godt og det er jo dejligt når gaverne falder i god jord.

  Knus herfra.

  SvarSlet
 5. Hyggeligt sådan med besøg !

  SvarSlet
 6. Lyder da vildt hyggeligt, godt billed af Rasmus og Phister.
  Husk at glæde dig over det der er formået, og ikke alt det der kunne have været. Det er noget jeg har lært med tiden.

  SvarSlet
 7. Ih, hvor lyder det hyggeligt!

  SvarSlet