17 december 2011

Åh hvor kan jeg altså godt lide at hækle

 

 

 

 

Og ååhh hvor ville jeg ønske at jeg måtte sprælle mere med farverne hihi.

 

Jeg lovede for måneder siden en meget konservativ ven, at jeg ville hækle et vaskeægte granny tæppe til ham. Præcis som det jeg har lavet til mig selv, dog var kravet at jeg kun brugte mørke og sån lidt neddæmpede farver. Han er ikke lige til spraglede kulører, og så skal det selvfølgelig være sådan. Jeg har bare sådan en lille raptus nisse inden i, der af al kraft prøver at lokke mig til at putte andre kulører på. Baaaare sådan I ved, en lille firkant i højrød, eller måske en stribe i orange eller cyklamen.

 

Jeg tør dog ikke, for det ville være at dødsdømme hans glæde med det samme, så jeg kniber ballerne sammen og forsætter med de brune, grå, sorte, blå og lidt råhvide nuancer. Eet er heldigvis sikkert, og det er at det bliver blødt blødt blødt. Jeg bruger nemlig kun Arwetta og så masser af alpakka, både i form af rester ( Vidal ) og det fra Drops der har været til tilbud. Uhh det skal nok kunne varme ham og kæresten på en kold aften.

 

Når jeg altså bliver færdig..

 

 

4 kommentarer:

 1. Hihihihi hvor jeg kender det !!! Er ved at lave et til en veninde og de farver hun har valgt ligger sååååå langt fra dem jeg kan lide.. Så har bare såååå meget lyst til at smule lidt pink og lilla ind.,. Men.. nej , jeg gør det heller ikke ...

  Hihihi

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Hej Henriette - du er SÅ dygtig til både at strikke og hækle, men mon ikke jeg lige kunne lokke bare informationen om, hvilke masker du brugte til dit flotte tørklæde ud af dig? (Det flerfarvede) *S*
  Hilsen Gitte E

  SvarSlet
 3. Hej Marianne. Det ER nemlig svært når man laver noget på bestilling som heller ikke liiige er som man selv ville vælge det. Uha da da.

  Knuus
  Henriette :)

  SvarSlet
 4. Kære Gitte E.

  Jeg vil meget gerne fortælle hvordan jeg fik det lavet, måske det lige tager lidt tid nu her fordi det er jul, så med mindre det er noget der haster, ja så har jeg faktisk ikke helt glemt det, bare en lille smule ;)

  Jeg vender tilbage med et indlæg om det senere. Vær vis på det.

  Knus og mange mange tak
  Henriette .-))

  SvarSlet