06 december 2011

Dagen bød på butik og garn

 

 

Jeg er gladere i dag, for jeg kom ud og afsted. Det gør mig så godt at få et par timer i forretningen, så i dag har været en god dag syntes jeg. Masser af kunder er der i denne juletid, så jeg har solgt og solgt og også ryddet lidt op på lageret. Inden jeg tog hjem igen nåede jeg lige at forelske mig i to nøgler strømpegarn. Det er jo laaang tid siden jeg har købt garn, så jeg gav mig selv lov til at nuppe de to med hjem.

 

Det er store nøgler med hele 150g i, så der er rigeligt til sokker eller sjal eller andet man kan finde på.

 

 

Hjemme i postkassen lå det nyeste Interweave Knits og jeg glææder mig til i aften, så skal jeg rigtigt nyde at læse og blive inspireret. Har allerede smugkigget lidt, og som altid er der et par smukke modeller jeg gerne ville strikke på et tidspunkt. Hvis jeg kan… :)

 

Nu vil jeg hvile mig, har lidt hovedpine, og så er der dømt hygge og tv senere. Huskede forresten også at handle klementiner, så måske jeg også skal lege lidt med nelliker og duften af jul. Det er da ikke så ringe endda :)

9 kommentarer:

 1. hvor kan man købe det lækre garn:)

  SvarSlet
 2. Hi hi hi... Så fik du det med hjem :P
  Jeg fik afsluttet sokkerne.. og overvejer om ikke Anders skal have et par eller to i julegave... men det kan jeg jo ikke skrive på min blog - Han læser med :)

  SvarSlet
 3. Det lyder som en rigtig dejlig dag, hvor du også har fået godter med hjem til at forsøde resten af dagen :)

  SvarSlet
 4. Hej Sonja. Jamen det kan man jo altså købe i Nørkleriet hihi. Der er et link til forretningen ude i venstre side, men bor du ikke i nærheden, så skriv eller ring til os, så sender vi det til dig.

  Kh Henriette ;)

  SvarSlet
 5. Uha nej lige nu kan man ikke skrive visse ting her Pernille;)) Men ja, jeg måtte altså have lidt af det med hjem. Det er så flot.

  :-)))

  SvarSlet
 6. Kære Fru Westerskov, det har helt bestemt opvejet i går som var dum, heldigvis :) Ikke-strikkere vil nok aldrig kunne fatte hvorfor en stump uld kan betyde så meget, at man bare bliver glad ved at være omkring det hihi.

  Tak for din hilsen :)

  SvarSlet
 7. Kære Henriette
  Jeg har også modtaget strikmagasinet og glæder mig ligeledes til at visitere det... Har været sammen med sypigerne og spist lækre hjemmelavet æbleskiver i aften, så det bliver først nu, jeg kigger i det..
  Har forelsket mig i et domino strikket sjal og tror lige den strømpegarn er egnet..:o)
  God Tirsdag Aften / RikkeBo

  SvarSlet
 8. Godaften Rikke.

  Uha jeg har set det dominosjal, og jeg er helt enig... Garnet vil være super til det formål. Det skriver jeg da lige bag øret til senere :))

  Sov godt og kh
  Henriette :)

  SvarSlet
 9. Godaften Rikke.

  Du har helt ret, jeg har også set det sjal og garnet vil være helt perfekt til det mønster. Det må jeg lige huske.. :)

  Skal du bruge garnet og kan du ikke finde det andre steder,så sig til.. jeg kan sende dig noget fra forretningen.

  Kh og godnat
  Henriette :)

  SvarSlet