22 december 2011

Hvem fanden har besluttet det?????

 

 

 

OBS!  Beklager hvis indholdet kan støde nogen, men jeg MÅ altså lige…  ( og bare for en enkelt gangs skyld, træde ud af kassen som pæn pige, der aldrig skriver om andet en sobre emner...)

****************************

Det er årets korteste dag, ( eller.. jeg er ærligt talt så knokle træt at jeg kan blive i tvivl ). Højtiden fylder rimeligt meget i de flestes bevidsthed. Tid er prioriteret til alverdens gerninger.  Der er dømt familie på et højere plan og hvad har vi.

 

Jeg selv har skrevet om at huske at slappe af, tage pauser og ikke stresse. Om at lade være med at ville mere end rimeligt, så egentlig modsiger jeg mig selv helt vildt her, men da jeg stadigt befinder mig et sted mellem en helvedes nat og forsøg på at vågne og tænke tanker i den rette orden, er det min undskylding for at jeg nærmest gik i koma da jeg tændte for God morgen Danmark, og blev oplyst om at i dag er det….

 

… International orgasmedag.  WTF?????

 

 

Det har jeg sgu da ikke energi til!!!

Ja undskyld, jeg kan ellers godt se ideen, og der ligger vistsånok et eller andet lidt  hippieagtigt  argument til grund for, at der er brug for at alle slipper, hvad    de ellers har i hænderne  og øhhh  host host , så at sige tager sagen i egen hånd.

Jeg vil da mægtigt bidrage til verdensfredens bevarelse, men altså ku det så ikke ligeså godt have været lagt på en dødtrist dag i januar feks??   Og hvis det endeligt skal være, så kunne de da godt lige have mindet mig om det sån ca en uge i forvejen, så jeg kunne have sparet op til dagen, i form af bedre nattesøvn og flere grøntsager osv. 

***********

 

Ej, spøg til side… ingen tvivl om, at det falder godt i tråd med alle andre gode råd om at huske at stresse af i denne tid. Jeg selv bliver bare endnu mere træt ved tanken ;))))

 

 

God daaaaag derude.  Hehe

6 kommentarer:

 1. Ja der er vist mere chokolade og marcipan på programmet end julelege, hi hi.. Men jeg har ikke behov for endnu flere punkter på To Do listen de næste par dage...

  SvarSlet
 2. Hej Ellen Kathrine. Herligt at du lige giver en lille hilsen med på vejen :-)) Og det er jo lige det.. endnu mere to do orker vi altså bare ikke *fnis*^

  Rigtig god jul
  Henriette :)

  SvarSlet
 3. HA HA HA ligger flad af grin over dit indlæg...ja, skulle man endelig have sådan en fredsbevarende dag LOOOL - så bør den da ligge i januar og ikke 2 dage før jul ;-)
  Griner videre :-) Glædelig jul, sweetie *s*
  Knus fra Helle

  SvarSlet
 4. hahahaha! Tak for dagens første store grin - også til Bella og kæresten ;)

  Knus og god afslappende torsdag!

  SvarSlet
 5. Hahahahaaaaaa hvor skønt.. Kunne vi ikke få lidt flere af lige netop den dag :-)

  SvarSlet
 6. Det giver da mening, at det NETOP er to dage før jul.

  Tænk at alle de julestressede skuldre kan komme ned på plads igen. Sikke en glad, afslappet ustresset mor, der så ville stå i køkkenet... og ... fnis... servere...

  SvarSlet