08 december 2011

Meningsmåling fra folket

 

 

 

 

 

Lige et lille bitte spørgsmål.  Da jeg kom på tanken, at der skulle laves lidt ekstra julehalløj her på bloggen, troede jeg i min naivitet ( og måske også fordi jeg ikke lige havde været så meget rundt, at jeg var på forkant med trenden ), at det var en gooood og interessant ide. Derfor blev jeg også helt paf, da jeg så kunne se at begrebet blogjulekalender i år er det helt store. Jeg plejer generelt at halte langt bagefter når det gælder nye tiltag. Og det er både når det handler om mode, mad og hvad har vi ellers.

 

Nå, men jeg syntes selv at min julekalender afspejler mig selv rimeligt godt. Den er stille og rolig, ikke voldsomt kreativ eller opfindsom, og selvom jeg selv syntes den er smadder sjov at lave og hyggelig i det hele taget, så kan jeg ikke rigtigt regne ud om den i det hele taget bliver modtaget godt, sådan i den brede forstand.

 

Så alle kære læsere, jeg kunne så godt tænke mig at få lidt tilbagemeldinger på, om hvad I syntes.  Er jeg gået helt galt i byen, oder was??  Skal jeg helt droppe min julekalender? For lige nu kan jeg ikke finde ud af, om jeg spilder mine kræfter på at lede efter noget at gemme bag lågerne. Jeg har selv sjov med det, men jeg gør det da helt klart også fordi jeg gerne vil give jer, mine læsere lidt at se frem til hver dag.

 

Dette er IKKE en beklagelse, IKKE klynk eller et forsøg på opmærksomhed, det er ganske enkelt fordi jeg ikke kan fornemme om det jeg laver giver glæde og fornøjelse.  Og da det betyder noget for mig, ja så beder jeg om lidt respons. Vi er muligvis ude i det sædvanlige ( borderline) problem for mig, at jeg ikke kan læse mellem linierne og at jeg skal ha tingene skåret ud i pap for at fatte. Keder eller underholder jeg?   Generelt skriver jeg jo for min egen skyld, og så for at oplyse om psyken, men i tilfældet med julekalenderen, er det i høj grad også at bringe fornøjelse til blogland.  Mon det er lykkedes?

 

**************************

 

Og nu til noget helt andet :-)

 

I går var en gooooood dag. Jeg har det meget bedre nu, og kan kun gentage igen igen, at det er SÅÅÅ TRÆTTENDE med de akutte og uforudsete nedture, der rammer mit sind i flæng og for for fuld kraft. Hver gang tror jeg jo, at det kommer til at vare til evig tid, og jeg tvivler på alt muligt imellem himmel og jord. Heldigvis gik det over igen, og hvad der så er udrettet her i huset siden hen, ja det kommer jeg tilbage til senere. Nu vil jeg nemlig op af min seng og i gang med dagen.

 

Hyggehejsa og glædelig torsdag derude.

 

7 kommentarer:

 1. Søde dejlige dig, jeg synes det er en superhyggelig julekalender, du har lavet. Jeg er stadig ikke færdig med at tjekke linket fra i går og den har stået åben i min browser i over 1 døgn nu, sååå... jeg tror nok LIGE, din julekalender vækker glæde her ;-)

  Kæmpeknus til dig - med et glad og varmt tak for din dejlige hilsen til mig i dag (((knus knus knus)))

  SvarSlet
 2. Legen er altså stadig god, og du fortsætter bare. Og hold fast i at du gør det fordi DU synes det er hyggeligt og dejligt at finde listige steder til DIG og så deler dem med os :)
  Klem og god torsdag

  SvarSlet
 3. En julekalender er anderledes end hvad du ellers skriver om, derfor bliver responsen også anderledes. Man bliver jo ledt videre inden man når at tænke at man har en kommentar der gerne vil ud.
  Jeg er sikker på at andre også nyder at se hvad du har fundet på at finde frem. Og hvis du selv syntes det er underholdende så er målet vel nået.

  Tak for julekalenderen. :-)

  SvarSlet
 4. Jeg er nærmest slet ikke tilstede i Bloglandet i denne tid, da jeg jo har det så særdeles svært med julen og da også Blogland er gået helt juleamok, ja så er det ikke et sted for mig pt.
  Jeg kommer kun lige flygtigt ind en sjælden gang og er lige så hurtigt ude igen ...
  Men udover det, så tror jeg at uanset hvor mange julekalendere der bliver lavet, så er de anderledes fra din, fordi de jo ikke er lavet af dig.
  Og hvis du hygger dig med at lave den, og den gør godt for dig, så skal du blive ved med at lave den.
  For den gør med 100%'s garanti mindst een glad og godt tilpas - og så er det jo det hele værd, ikk'?

  SvarSlet
 5. keep it coming, baby! jeg synes det er meget hyggeligt og underholdende at se hvad du nu finder på i dag.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 6. Det er super godt, glæder mig hverdag til at se hvad der gemmer sig bag lågerne, fed voksen kalender, super initiativ. KH Birgitte

  SvarSlet
 7. Kære alle :-))

  FEDT med jeres kommentarer, tusind tak for dem, og jeg fortsætter, for det er jo rigtigt nok, at når det glæder mig selv, så er det bare grund nok.

  På gensyn i morgen til en ny låge ;))

  Kh Henriette

  SvarSlet