08 december 2011

Ro i hjertet

 

 

 

 

Så kan det ikke være bedre. Efter en rigtigt god dag, hvor jeg både har fået vasket tøj, støvsuget, lagt rent på sengene OG pyntet lidt mere rundt omkring, ja så sidder jeg nu her. I min sofa. Den dejlige har været her til aften og sammen har vi nydt god ost, grønt sprødt tilbehør og ristet rugbrød, julestemning og en fælles begejstring for tv-serier. I aften tog vi hul på  “de uheldige helte”. Husker I den??  Den er skøn og fuld af 70’ernes nu igen så moderne stil.

 

Jeg er alene nu, for han møder ukristeligt tidligt om morgenen, og jeg er endnu ikke helt klar til at gå i seng og sove. Strikketøjet ligger og venter på mig, og så står den ellers bare på et par timers ro inden jeg også siger godnat. Det blæser virkeligt voldsomt nu, og denne gang står vinden lige på, så jeg kan høre hvordan det hele rykker derude. Mon stilladserne denne gang står fast?

 

 

Sådanne dage som i dag, skal jeg gemme på. Skrive om her, så jeg aldrig glemmer. For det er dage som denne, jeg må og skal mindes når det grimme banker på, og får mig ned med nakken. Dage som i dag er jeg lykkelig og glad. Og jeg er endda hverken rig, rask eller forstandig..

 

Snarere tværtimod :-)))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar