12 december 2011

Mine adventsgaver

 

 

 

 

Første adventsgave har jeg allerede fortalt om, men jeg tror jeg glemte den jeg fik sidste søndag. Jeg befinder mig lige pludseligt i en temmeligt uvant situation. Jeg får gaver!  Altså af min kæreste..  Jeg bliver forkælet og passet på, nusset og kysset, hjulpet og underholdt, talt med og får lavet dejlige måltider, som er noget sundere end det jeg selv kan præstere. Alt sammen bare fordi han kan lide mig. Forbløffende og meget meget uvant.

 

Dog har jeg hurtigt vænnet mig til det. I begyndelsen ku jeg ikke rigtigt tage ordentligt imod de ting der blev rakt mig, om det så var mad, gaver eller hjælp. Jeg ku ikke finde ud af hvad det betød eller, hvordan jeg skulle reagere. Og jeg blev voldsomt overrasket over, at han i det hele taget kunne finde på at give mig noget som helst.

 

Jeg har stadigt ikke vænnet mig helt til det. Har stadigt svært ved at bede om hjælp, og svært ved at forstå at det er virkeligheden. Endnu mere underligt er, at jeg i hele mit voksne liv altid har haft behov for at trække mig når jeg fik det dårligt. Både fysisk og psykisk, fordi jeg altid har haft følelsen af at være i vejen, og fordi jeg aldrig har kunnet få lov at ha’ det skidt i fred. Nu befinder jeg mig i en situation, hvor jeg langsomt er begyndt at mærke en tryghed ved at være skidt tilpas samtidigt med, at jeg er i selskab med denne mand. Jeg får sgu lov til at ha det dårligt, uden at jeg skal være noget andet på samme tid. Vi kan være sammen i stilhed og jeg bliver bare nurset om. MAND, det er underligt. Og jeg har lang vej endnu, før jeg har vænnet mig til at sådan er det med ham. At jeg kan være helt mig selv. Som jeg er, også når jeg er grim, kedelig, tyk, og træt.

 

Og så får jeg altså gaver..

 

Sidste søndag, var det denne her:

En tingest jeg har ønsket mig længe, og som jeg lidt havde glemt eksisterede.  Jeg blev vanvittigt glad og overrasket. Og nu glæder jeg mig selvfølgelig til at der er brug for den.

 

 

 

I går var det advent igen. Og han er søreme ikke uden evner eller humor. Så sidder man der, med alle de damer rundt om bordet og modtager den ene underlige gave efter den anden. Først fik jeg et styks julepynt som han huskede jeg havde udpeget en dag, som det grimmeste EVER!  Nå, men det er jo tanken der tæller, og jeg er jo pludseligt blevet helt forvænt efter de sidste to ugers gaver, men jeg er glad fordi han finder på og laver sjov. Så dukker der endnu en pakke op og så een mere. I den ene var der fodbadesalt og den anden vableplaster..  Hmm jooo, jaaa, altså jeg ved at han syntes jeg er ond ved mine fødder, og går i alt for smalle og høje sko, men alligevel. Damerne griner højt og syntes jeg er dyyyybt utaknemmelig fordi jeg studser, og jeg tænker at nu må jeg sågu tage mig sammen. Så jeg bliver jo glad alligevel for tanken er sød og omsorgsfuld ik..

Om jeg begriber, hvordan han fik alle pakkerne ind uden jeg har opdagede noget??  for da jeg sidder der og fedter lidt med de underlige gaver, og han fortæller at de to af dem er en gåde, bliver jeg helt forvirret og så kommer der ENDNU en pakke. Denne gang en tung og stor en. Jeg pakker ud og ser et håndklæde, og sådan nogle mangler jeg mange af så det var dejligt, men hvorfor var det så tungt??   Og hvad er det jeg skal gætte mig frem til ved hjælp af fodbadesalt, håndklæde og plaster???

 

Jeg har fået støvler. Et par jeg har drømt om, bestilt i forretningen og opgivet igen for længe siden, da jeg ikke syntes jeg havde penge til dem. Husket af kæresten, og indkøbt i smug og i sammensvorenhed med skomanden, og nu sidder de på mine fødder. Faktisk har jeg gået rundt i dem herhjemme i dag, for de er bløde som sutsko og foret med pels. Et par der ikke klemmer eller trykker nogen steder, og et par jeg aldrig har haft magen til før. Og jeg elsker allerede de støvler som intet andet, OG venter endnu mere utålmodigt på sneen.

 

Sikke en jul jeg oplever i år. Den hamler op med de sidste par års triste af slagsen, og det er det jeg har en fornemmelse af at han har tænkt over. Og det er det, der gør ham til noget særligt i mine øjne. Han husker og tænker over hvad jeg fortæller. Interesserer sig for, og er i stand til at sætte sig ind i, det liv jeg har været i. 

 

 

Og jeg.. jeg er bare glad. Som en julegris :-)))

15 kommentarer:

 1. fik nærmest tårer i öjnene af glæde på dine vegne. du har, om nogen, fortjent at få vide hvordan en rigtig mand opförer sig.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Tillykke med alle dine gaver...du fortjener dem..:-)
  Han lyder som en utrolig dejlig mand med en sjælden evne til at sætte sig ind i et kvindesind.
  Nyd ham alt du kan og orker..:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 3. Åhhh, hvor lyder han bare skøn, ham din kæreste. Alle mennesker her fortjent at blive elsket og når det så sker, skal vi huske på at tage i mod og ikke stritte imod.

  Tillykke med de dejlige gaver men endnu mere tillykke med den skønne kæreste. :)

  SvarSlet
 4. Som jeg også har sagt på FB, så er de altså godt nok fede. Nyd din dejlige kæreste og at han giver dig lov til at være lige præcis som du er :-)

  SvarSlet
 5. Kære Henriette
  Hvor er du bare en heldig kartoffel...
  Super betænksom kæreste... Og ikke uden humor...:o)
  Glædelig Mandag Aften / RikkeBo

  SvarSlet
 6. Hvor er det dejligt at høre om kærligheden hos dig - om dine flotte adventsgaver og ... ja bare din glæde der ståler ud igennem bloggen. Masser af kram

  SvarSlet
 7. Hvor er det en dejlig kæreste du har fundet, og sikke han forkæler dig, det er bare skønt. Du skal bare nyde det ;o) dine støvler er bare fede, jeg har også lige købt mig et par næsten magen til og de er fantastiske. Kram fra mig

  SvarSlet
 8. Søde Frida, mange tak for ordene. Jeg nyder hvert minut kan du tro :)

  Rigtig god dag og kh
  Henriette

  SvarSlet
 9. Kære Lisbeth, tusind tak og jeg tror du har ret :) Jeg tager det bare til mig og nyder livet lidt.

  Kh Og god dag til dig

  SvarSlet
 10. Kære Catarina. Jeg øver mig hele tiden på bare at tage imod. Og dejligt er det i hvertfald :)


  Tak for din søde hilsen og rigtig god dag
  Kh Henriette :))

  SvarSlet
 11. Kære Jane, ja der er vildt skønne og jeg er vanvittigt glad for dem :))

  Tak for dine hilsener og rigtig god dag
  kh Henriette :))

  SvarSlet
 12. Kære Rikke Bo. Han har nemlig humor og den er knasende tør til tider. Heldigvis hihi :))

  Tak og dejlig dag
  Kh Henriette :)

  SvarSlet
 13. Kære Anette. Tusind tak, jeg nyder det og prøver at tage alting roligt også. Det skal jeg jo huske hele tiden, men jeg er glad jojo :))

  Rigtig dejlig dag og tak for din hilsen
  Kh Henriette :)

  SvarSlet
 14. Godmorgen Helle, ja de er totalt lækre og også skønne at gå i. Jeg er vist lidt heldig lige nu, og jeg nyder hvert minut hihi.

  Tak for din hilsen
  Kh Henriette :-)))

  SvarSlet
 15. Dejligt du har fundet en til at forkæle dig ;)
  Det trængte du vist også til.
  Mon ikke julen i dit hjem bliver super i år.

  Yt

  SvarSlet