12 december 2011

Så tager jeg lige en fridag i dag

 

 

 

Efter en super dejlig søndag, tror jeg ikke mine skridt fører mig længere end hertil.  Det bløde hjørne lige over for min seng.

 

 

Meget kan man sige, men min strikkeklub’s medlemmer gør hvad de kan for at jeg skal dø af grin. Vi får bestemt også strikket, men jeg indrømmer at jeg denne gang ikke rigtigt helt fik styr på, hvem der har gang i hvad. Da nu selskabet var hos mig, ja så var det jo en udemærket anledning til at præsentere dem for ham den dejlige, så han kiggede forbi sidst på eftermiddagen.  Han vidste at jeg ikke ville være meget værd når damerne var gået, så han sørgede for aftensmad til datteren, og at køkkenet nu står  skinnende fint og rent igen. Jeg tror godt jeg kan afsløre, at jeg har fundet et eksemplar af arten, der er noget ganske særligt. Og så bliver jeg så forkælet at jeg slet ikke ved hvad ben jeg skal stå på, men mere om det senere.

 

Basserne har fået deres eget juletræ

 

Phister var først på pletten, og skulle straks undersøge hvad det nu var for noget.

 

Rimeligt usammenhængende skriver jeg vist nu,  men jeg er gånok også træt i dag. På den gode måde heldigvis. Så jeg tror bare jeg læner mig tilbage, og ser hvad dagen bringer mig. Syntes der var noget jeg skulle huske, men det har jeg glemt ;)

 

Bare det ikke er noget vigtigt.. 

3 kommentarer:

 1. Tak for i går. Det var superhyggeligt :)

  SvarSlet
 2. Nyd din stille selvforkælelsesdag. Dejligt at din kæreste er sådan, som du fortæller. Det har du fortjent.
  Klem

  SvarSlet
 3. Hvor er det godt at du har din skønne strikkeklub.

  Ham Phister er da bare så skøn.

  God mandag til dig

  SvarSlet