05 december 2011

Om lidt..

 

 

…  kommer kæresten og han har lovet at lave varm mad til mig.

 

 

Jeg tog mig sammen og bad om det, selvom det ikke er let. Det føles så forkert at sige  “ vil du komme og give mig et knus, og tage lidt varm mad med til mig?”, men nu er det altså sagt og jeg glæder mig til det. Eftermiddagen er gået med at øve på en vanteopskrift, og så dufter her så herligt at clementiner og nelliker.  Fik pludselig sådan lyst til at gå igang med dem, men øv så var der kun tre tilbage, så i morgen SKAL jeg bare ud. Både for at være i butikken, men også for at købe flere dejlige orange frugter. Det er da en nem lille opgave og det hygger bagefter. Måske jeg endda får hængt nogle af dem op inden jul ;)

 

 

Her er Phister lige. Han er allerede vokset lidt, selvom det nok kun er mig der kan se det. Han er på ingen måde en kopi af Cupcake, og sådan skal det også være. Inderst inde har jeg nok alligevel gået med et lille håb om, at han havde nogle af de samme sjove egenskaber, men de har i så fald ikke vist sig endnu. Det lille pus bliver vanvittigt bange når jeg tænder for støvsugeren, og DEN skal jeg sgu lige huske at vænne mig til. Der er ikke nogen knurhår, der skal suges hos den lille fyr hihi. Omvendt har han hurtigt lært lyden af agurk..  Og den lyd mener han er aktuel, hver eneste gang jeg går ud i entreen. Så skal jeg da lige love for at han kan hyle op. Faktisk så meget, at Lakridsen nærmest går i koma. Man kan næsten se det på ham, at han tænker  “OMG skal vi nu til det fis igen?”  Phister er også begyndt på de der sjove spænerunder, som jeg husker fra de fire da de var små. Det er ligeså morsomt at se og høre på, omend der bestemt er forskel på et marsvin og fire, som dunker ind i vægge og kanter, fordi de ikke kan nå at stoppe op inden der kommer et hjørne *fnis*. Doiingg lyder det, og mirakuløst nok sker der intet med deres små hoveder. Det er bare i gang igen og derudaf. Han er nu sød den lille Phister :) Let som en lille fjer og hurtig som en raket.

6 kommentarer:

 1. Åh hvor dejligt at blive forkælet :-) Ham Phister lyder til at være en fræk lille fyr.. Det glæder mig du fik et nyt marsvin, som lakridsen kan hygge sig med. Pas nu på den støvsuger *s*
  Ps. tak for din søde kommentar på min blog :-) It´s make my day.

  SvarSlet
 2. Det var godt!
  Du kunne ønske dig et klippekort til knus og varm mad - så er det måske lettere at lære at sige til :)

  SvarSlet
 3. Kære Henriette
  Check din email - der er en lille overraskelse til dig.
  Kh
  Dorthe

  SvarSlet
 4. Kære Helle. Det var så lidt, jeg vil altid gerne sige hej og hjælpe med lidt ord, hvis jeg kan :)

  Phister er ret så fræk og herlig, og jeg elsker jo mine små pelsede venner.

  Mange knus
  Henriette

  SvarSlet
 5. Kære Pernille, det var da en god ide :-)) Den sendes videre kan du tro.

  Knus og god dag
  Henriette

  SvarSlet
 6. Kære Dorthe. TUSIND tak for mailen, har sendt tilbage til dig i aftes :-)

  Mange mange knus
  Henriette

  SvarSlet