28 december 2011

Så sådan bliver det..

 

Jeg har besluttet mig. Efter at have talt med den sødeste dame ikke langt herfra, kommer Phister nu til et godt og trygt nyt hjem, med små legekammerater og god forplejning. Jeg har siddet med ham et par gange i dag, og ja.. jeg hyler også lidt, men i min sjæl mærker jeg, at jeg må have en pause. Jeg må få mig selv helt på plads her. Fra næste uge begynde på den normale hverdag igen, en hverdag med rutiner og ro på. Det har været liiige lovligt turbulent følelsemæssigt de seneste fire mdr, med flytning, gensyn med dyrene, aflivninger, håndværkere i tide og utide, og december med hvad deraf følger.

 

Min trøst og mit mantra er, at jeg jo altid kan få nye dyr. Lige nu kan jeg bare ikke være dyremor. Jeg skal have lidt tid til at komme mig over, hvordan og hvor hurtigt det gik med de to der var her så kort. Og så vil jeg bruge de næste dage på at fjerne alle spor, få gjort rent og vasket deres tæpper, få det pakket ned til brug på et andet tidspunkt, og så.. bare se at komme videre. Sikke da en afslutning på en ellers glad december!

 

 

PS: Jeg er igen på vej ind i fasen med ægløsning, så jeg VED jo nu af erfaring at jeg bliver helt håbløst tudevorn, måske det også har indflydelse på mit humør lige i disse dage. Jeg syntes selv jeg tager det ret så tungt, men om to uger skulle jeg gerne være mig selv igen.. pyhh ha. Det er godtnok ikke let at være hormonella.. ;)

5 kommentarer:

 1. Det lyder godt, at du har fundet et godt hjem til ham. Jeg er ked af på dine vegne, at det var sådan, det måtte gå, men du kender jo dig selv bedst, og det lyder til, at det var det, du kunne klare lige nu.

  Kram herfra

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt fortælle dig Reke, at jeg har siddet her med ondt i maven og tårer på spring, fordi jeg har det skidt lige nu. Det føles også så åndssvagt at ha' det sådan over et marsvin, men det kan jeg så ikke gøre noget ved. Jeg er bare følsom, og de skal ha det godt.

  Måske jeg fortryder..det vil tiden vise, men jeg satser på at komme videre og så få det godt igen hurtigt.

  Tak for ordene og mange knus
  Henriette

  SvarSlet
 3. Tror også - lige nu - at det er det bedste for dig, at vente med at have dyr... når du ikke selv er helt ovenpå endnu, har man ikke helt overskuddet til også at være dyremor...

  Du kan altid anskaffe dig et eller to marsvin igen, men tiden lige nu, hvor du skal være mere frisk, den kommer muligvis ikke igen... hvis du forstår mig... det lyder lidt skørt nedskrevet, det lød bedre inde i mit hoved ;-)))

  SvarSlet
 4. Kæreste søde Henriette
  Tror bestemt også du har truffet den helt rigtige beslutning og ønsker dig held og lykke med indgangen til det nye år. Det vil du klare fint og vi læsere vil jo også altid være her i baggrunden og støtte om dig :-) Kram herfra Helle

  SvarSlet
 5. Hej Henriette. Jeg må sige at jeg er imponeret over din indstilling til dig selv og dine dyr - og det er kærligt og positivt ment. Det er god beslutning du har taget, marsvin skal ikke være alene :-)
  Hilsener Lise

  SvarSlet