11 december 2011

To sing to do today

 

 

I dag er det Lucia dag. Skulle have lavet luciaboller til damerne, men da mit lokale supermarked hverken ku levere korender eller safran, ja så døde den ide.

 

I stedet ryger der de boller på bordet, som jeg lagde på bloggne forleden. Hvornår pokker var det nu det var..??? Jo, det var vist d. 2 december, så hvis i vil vide hvordan de smager så smut tilbage og kig her:

 

http://defemibyen.blogspot.com/2011/12/julekalender-d-2-december.html

 

Jeg har sovet dejlig længe og gør alting langsomt i dag. Heldigt at bagværk skal hæve, og imens bollerne står og gør det, kan der lige ryge et par plader med småkager i ovnen. Mere vil jeg ikke i dag, der skal være kræfter til besøget, som jeg glææææder mig til. 

 

Jeg vil synge et par sange for mig selv, som jeg fedter rundt i mit køkken. Har en herlig cd med de danske julesange, og skulle nogen syntes jeg er lige lovligt hurra og i form, ja så er det sgu fordi jeg virkeligt ER glad. Jeg har jo et hjem at jule i. Jeg har MIT HELT EGET HJEM, ja jeg har så. Jeg kan gøre som det passer mig og bare være mig selv. Med mine opture ( som der er en del af lige nu ), og mine nedture ( som der lige har været en voldsom en af i sidste uge ) med det hele faktisk, og det uden at det generer en hujende julefis andre end mig selv.

 

Forresten kommer Josefine også forbi så vidt jeg ved. Hun ved jo der venter en lille adventsgave hehe. Rasmus har jeg intet hørt fra, men jeg har til gengæld hørt fra hans skole, og der fortælles at de er så glade for ham. At han trivedes godt, er glad, har fået masser af venner, at han knokler igennem og at han har den herligste humor, som de ikke kan lade være med at grine af. Han er også en lurendrejer med 100vis af gode historier på ærmet, når der skal fabrikeres undskyldninger over dit og dat, men DET er jo ikke nogen nyhed for mor her. Summa summarum, så er både han og skolen vældigt glade for at han er havnet der.

 

Og ved I hvad?

 

Så er JEG sgu også glad. Lettet og begejstret. OG fuld af HA!  fordi min eks’svigermors dommedagstrusler er blevet gjort så stort til skamme. Så kan hun fan’me lære det. Jeg tog den rette beslutning og hun kan bare gå ad h… til.

 

UPS!  der røg jeg vist lige af julesporet. Sorry ;))

6 kommentarer:

 1. wuiiiii ................... skynd dig at finde håndbremsen - det er IKKE Luciadag før den 13. december - altså på tirsdag *S*
  Du har fået alt for meget fart på, og jeg kan næsten frygte, det ender med, at du erklærer at det er juleaften i morgen, og det går slet ikke, for jeg mangler stadig at indkøbe herligheder til min familie *S*
  Hygge hejsa og rigtig god og glad bagedag til dig.
  Kramz Gitte

  SvarSlet
 2. Fine Lucia pige, der kan glæde sig til på tirsdag, hvor hun sikkert vil synge for dig.

  SvarSlet
 3. Jeg er sikker på at de boller du serverer er lige så gode som Lucia bollerne...:-)
  Noget andet du kan glæde dig til er din nye altan...er den ikke dobbelt så stor som din gamle?
  Tænk på alle de dejlige planter du kan have der og marsvinene kan rigtig hygge ude.
  Så snart nyttår er overstået går det den rigtige vej til altannydelse.
  Du kommer nok til at bo der ude..hihi.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 4. Du har sågu da helt ret Gitte! Du godeste hvor er det kikset, men ja.. jeg er vist røget lige lovligt foran i dagene. Nå, men godt du lige fik mig tilbage på sporet, og i dag stopper jeg helt op og tager en pause. Det er vist på tide hihi.

  Rigtig god mandag og kh
  Henriette :-))))

  SvarSlet
 5. Tak Bebiane :-) Ja jeg fik vist liiiige taget et par dages forspring hihi. Men sød det er hun da, den lille luciapige.

  SvarSlet
 6. Hej Lisbeth. Altså jeg kan godt sige dig, at min altan er såååå kæmpe, og ja.. jeg skal nok få mange gode timer til at gå der næste år. Dyrene får deres egen løbebane tror jeg :) Og så har jeg da håb om at få genoptaget min altanblog, for jeg vil gerne fokusere meget mere på den i det nye år.

  Tak for din kommentar og rigtig god dag
  kh Henriette :-)))

  SvarSlet