11 december 2011

Julekalender d. 11 december

 

 

 

11dec

Klik på dagens låge og se hvad der gemmer sig af godter…. ;)  Da det jo er tredje søndag i advent, må det også være dagen, hvor en lille stund er tilladt til bare at læne sig tilbage, og se andre være flittige. Bagefter kan der jo være at I selv får lyst til at prøve noget lign.  Inden I klikker så skal der lige øves lidt til juleaften, og vi skal synge en julesang eller to. Her er to af mine egne ynglings og den første synges af en de fleste kender, er jeg sikker på.

 

( Jeg synger med i dag, det lover jeg højt og helligt, og hvis jeg er rigtig heldig så kan jeg måske lokke strikkeklubben med også . De kommer nemlig på visit i eftermiddag. )  Hehe

 

 

Jeg ville egenligt så gerne høre Reichardt synge den næste også, men det findes åbenbart ikke på nettet. I stedet bliver det med kor på og det er faktisk også rigtigt smukt, selvom de har lige lovlig travlt hihi,  så lyt og syng med:

2 kommentarer:

  1. Tak for sangen....har været så sløj på det sidste, så jeg har ikke rigtig fået kommenteret, men blev så glad, da jeg så du har fået en kæreste!! Til lykke!

    SvarSlet
  2. Det er jeg ked af at høre Lavendel. Håber virkelig at du får det bedre hurtigt. Tusind tak for din glæde, DEN glæder mig hihi :)))

    Knus

    SvarSlet