31 december 2011

Uden at sige for meget… BANG!

 

 

 

De vildeste brag og bom har lydt spredt igennen hele december måned her i Kabul  Brønshøj, men i dag er det kulmineret på en måde, så vi må spørge os selv om det mon er sådan, at bo midt i en krigszone??? Hvis der så bare var strålende farver og kaskader af guld for enden af larmen, men nej.. det er kun BULDER OG BRAG OG BOM!

 

Det kan undre når man tænker på, at vi taler om økonomiske kriser og sparetider. Hvor pokker kommer pengene fra, til det??  Fra tidlig formiddag har der været en konstant tåge af krudtslam i luften, og da vejret er som det er, ja så letter det ingen steder hen. Her er med andre ord ikke til at se en hånd for sig, og i gadelampens skær kan man se røg og damp alle vegne fra.

 

Mine tanker går i dag til de stakkels dyr, der rystende af rædsel ligger gemt under senge og bag døre. Og mine tanker går til miljøet, atmosfæren, og alt det man kunne betale af gæld for de penge, der bogstaveligt talt ryger op i den blå grå luft.

 

 

Behøver jeg sige at jeg ikke er så stor en fan af fyrværkeri i overdrev??

 

 

9 kommentarer:

 1. Altså her må jeg lige sige, at jeg har også haft dyr og de har aldrig været bange, da jeg altid har udvist ro. Og om de lever en dag med brag og bang er vel ikke være end at leve i røg og damp (røgen fra diverse cigaretter). Det der bliver fyret af i dag, kan næppe måle sig med det der går op i røg hos rygere dag efter daf og fler og flere er holdt op med at ryge og bruger derfor nok lidt på krudt denne ene aften. :)

  Men jeg vil i hvertfald benytte lejligheden til at ønske dig og dine et godt nytår. :)

  SvarSlet
 2. Nåh, men jeg har også har haft min hele del af dyr - og de har alle været mere eller mindre skræmte!
  Til trods for at jeg udviser ret stor ro!
  Det har intet med det at gøre - det er altså ikke børn vi har med at gøre.
  Og mht dine kommentarer omkring rygning og cigaretter... naah - tror vist hellere jeg må holde min pæne mund ;)
  Er dog lettere træt af at høre på at så mange har mere end travlt med at skyde snart alt og mere skyld til, på det/dem (smøgerne) - og til dig orientering kan jeg lige hurtigt oplyse, at jeg er ikkeryger!

  Kære H - jeg har det fuldstændig ligesom dig.
  Fik i dag spørgsmålet på min Facebook, om jeg dog ikke nød det smukke syn på himlen - hvortil jeg kategorisk kan svare NEJ!
  For jeg kan ikke lade være medat tænke på, hvor mange afrikanske landsbyer der kunne brødfødes i et helt år, eller hvor meget vi kunne lade S.U'en stige med, hjælpejulepakker til vores 'fattige', osv osv...
  Forbyd det stads og tillad een enkelt raket til kl 0000, hvis det absolut er så nødvendigt, og jøsses hillemænd, hvor ville der så ovenikøbet blive sparet også på sundhedsvæsenet og ar på krop og sjæl for hundrevis af mennesker.
  Totalt Win-Win!!!

  SvarSlet
 3. Enig med deg Henriette! Det er ubetenksomt, salutter og bang i timesvis er en prøvelse for både mennesker, dyr og miljø. Catarina sitter med fasiten og det er hennes problem/utfordring og utvikling ;)) Ønsker dere alle ei myk og ydmyk landing i det nye året <3

  SvarSlet
 4. Jeg er også mere til tulipaner end heksehyl og raketter.
  Jeg faldt over din blog forleden og glæder mig til at følge med her.
  Godt nytår.

  SvarSlet
 5. Uha da, her må man ikke sige sin mening.Fair nok! Men jeg fortsætter altså med at nyde fyrværkeriet og stadig donere til alle de steder jeg gør i løbet af året og begge dele med god samvittighed!

  SvarSlet
 6. Jeg købte også tulipaner i stedet for :o)
  Godt nytår.

  SvarSlet
 7. Jeg husker slet ikke, hvornår jeg sidst har brugt penge på fyrværkeri. Har stadig nogle af de der "champagnepropper" til indendørs brug liggende - brugte en enkelt i går....og det er i hvert fald 5-6 år siden jeg købte dem.
  "Rigtigt fyrværkeri" har jeg vist ikke købt i 15 år - det er totalt spild af penge.

  GODT NYTÅR

  SvarSlet
 8. Catarina - Ikke sige sin mening? - Hvor ser/ oplever du tegn på det?
  Men når man fremkommer med sit synspunkt/holdning/mening, må man altså være en lille smule forberedt på, at alle andre ikke nødvendigvis er af samme mening, og nogen endda har den uforskammethed at tillade sig, at gøre opmærksom herpå!
  Eller er du een af dem, som ikke tåler modspil og kun beskæftiger dig med ja-sigere og rygklappere?
  Jamen det skal du da ha' lov til.
  Jeg er så bare af den mening, at man har lov til at ytre sig, som sagt, uagtet man er enig eller ej!!

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet