14 januar 2012

To enige stærke kræfter…

 

 

 

 

… fylder mit hjem i dag.

 

Solen, der igen så herligt har valgt at skinne og hovedpinen, som også mener det er på sin plads med en gentagelse. Solen generer egentlig mine øjne, men jeg NÆGTER at bøje mig. Nægter at mugge over det, for den energi der følger med er vitaminer lige på kontoen.

 

Jeg blev forkælet i går af Rene. Stille låste han sig ind, og da jeg vågnede af døsen fra pillerne, sad han så smuk der i sofaen med en ostemad og sin bog. Også han nød lydende der kom ind udefra igennem den åbne altandør. Sushi og samtale nåede vi inden natten, men idag da jeg igen er på langs har han efter lidt rengøring forladt adressen. Der er ingen grund til at han skal være inde når han kan være ude, bare fordi jeg er det. Jeg blev serveret morgenmad på sengen og kysset godnat igen før han gik, og så kan det godt være at hovedet værker, jeg føler mig heldig alligevel.

 

Og senere, hvis der kommer kontrol over tingene er jeg den der skal nyde..  Solen, strikketøjet og måske lidt dronningejubilæum på tv. En dejlig lørdag venter. Lige om lidt.. :)

 

4 kommentarer:

 1. Dejligt med en der gider at forkæle en selv om man er sølle !

  Solen er bare så lækker i dag, gad godt sidde ligdt ude i den , i en stol pakket ind i dyne osv.. Måske det lykkes, bare 5 min...

  Er vild med det garn der er i din kurv, det der er fler farvet.. Ser vildt flot ud !

  God bedringen med skallen.

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Sådan et indlæg får mig til at savne, at ha' en kæreste. Din, lyder til at være en blid én af slagsen og ham er du heldig med. Det gør mig simpelthen så glad på dine vegne :-)

  Rigtig god lørdag til Jer begge :-)

  Varmt kram!

  SvarSlet
 3. Godaften Marianne. Håber du har fået bare lidt tid ude i solen i dag :))
  Garnet er Kauni og ja.. det er faktisk smadder smukt. Tak for det.

  Knus og sov godt
  Henriette:)

  SvarSlet
 4. Kære Anita. Jeg er sikker på at der igen en dag dukker en op, som kan forkæle dig. Og ja.. han er vanvittigt godt til at mærke stemninger og energier. Tak for ordene, der varmer mig meget:)

  Håber du har haft en dejlig og solrig lørdag kære
  Mange knus
  Henriette

  SvarSlet