12 februar 2012

Chokolademousse.. hvor? her? nej? eller.. øhhh

 

 

 

IMG_6192

… der VAR chokolademousse her.

 

Leveret af en engel, set, åbnet, delt og spist på mindre end fem komma dut.  Først tog jeg een bid, så en mere og så endnu en, og SÅ ved jeg ikke hvad der skete???

 

Aldrig har jeg smagt en mus der var bedre. I tre farver, lys, mørk og hvid og så let og cremet, at jeg ikke mærkede hvordan den bare gled af skeen og ned i min mave.  Ups!

 

Det er år og dag siden jeg har fået sådan en dessert, og godt det samme tror jeg nu. I hvertfald når Pernille laver den.  Forresten har jeg en anelse om at det ikke kommer bag på Bettina, at jeg slubrede den så hurtigt. Hun laver nemlig også desserter, der får mig til at svæve og har med egne øjne oplevet, hvordan jeg næsten gik i koma over hendes vingele med bær a’la Nigella. OMG! siger jeg bare…

 

Jeg bør måske nok bare for anstændighedens skyld også lige nævne, at englen sådan helt ud af ingenting kom forbi KUN for at forære mig og Rasmus mad. Diner transportable så at sige hihi.  Hun har holdt fødselsdag for sønnike i går, og der var rester til overs som hun betænkte os med. På cykel kan hun og på cykel tog hun hjem igen. InDen hun nåede Rødovre var musen væk.

 

PIV!   ;-)        ( jeg har lidt ondt i mavsen nu )

6 kommentarer:

 1. Hvor er det bare skønt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er en engel ;)) og ja det var så skønt :)

   Slet
 2. Sikke da en (mad)service! :) Og så på cykel og i frostvejr - det var flot gjort og virkelig omsorgsfuldt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hvad gir du mig? Jeg blev også helt benovet,og samtidigt vældigt glad. :))

   Slet
 3. Dejligt når der nogen som tænker på en !!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan ikke købes for penge.. omtanke. :) Og jeg sætter stor pris på det. Helt sikkert.

   Slet