12 februar 2012

Whitney Houston for pokker da

 

 

Som timerne er skredet frem og dagen går mod aften, har jeg mærket en trist stemning inden i. Jeg blev berørt da både Jackson og Winehouse døde, men denne hersens dames død, har rørt ved noget i mig, som måske er lige for. Uden at jeg skal blive for meget, jeg har jo aldrig mødt hende, så har lige præcis hun fulgt mig på min rejse fra nyvoksen til nu. Som jeg har hørt hende spillet på tv i dag, kan jeg hægte en følelse og en oplevelse på hver eneste een af hendes sange. Alle har de været der med mig på et tidspunkt, i både glæde og sorg.

 

Jeg ved ikke.. jeg hylede med resten af verden da Diana døde, og i dag har jeg også fældet en tåre. Det virker på een gang så fuldstændigt åndsvagt, men på en anden så rigtigt. Hendes karriere var måske nok noget nær forbi, men hun har givet mig sine sange til at akkompagnere mit eget liv, og derfor er jeg trist. For selv dette at vi verden over er millioner, der elsker hendes stemme, var ikke nok til at hun kunne få styr på sit liv og sig selv. Hvad årsagen til hendes død er vil måske blive offentliggjort, men et eller andet sted tror jeg desværre at den hænger sammen med, at HUN ikke hang sammen.

 

Jeg har ikke millioner af fans. Jeg har ingen stemme at bruge, men er bare et helt almindeligt dødeligt menneske, der af andre grunde og nok noget mere jordnært, også har svært ved at få det ene liv jeg er givet til at fungere ordentligt.  Så er det jeg må slå  mig selv i hovedet, og insistere på at jeg bare SKAL få det bedste ud af livet. Vi har kun det ene, får kun een chance ( hvis jeg da ikke skulle tro på at jeg genfødes, men det ved man jo ikke fra liv til liv vel..) så for fanden da..

 

Så brug dog dit liv ordentligt kvinde.  ( altså mig ik.. )

 

10 kommentarer:

 1. Hvem er Stewart? Jeg surfede efter Rod Stewart, men det var ikke ham :-)

  SvarSlet
 2. Åhh jeg tager jo for giiivet at alle ved jeg mener Amy Winehouse, og er helt fra den fordi jeg kommer til at skrive Stewart. Sikket et fjols jeg er hihi. Der kan man se hvordan min hjerne er alle vegne hele tiden,for jeg har sikkert i samme moment jeg skrev tænkt videre og husket Amy Stewart som jo er en heeelt anden dame der synger og såvidt vides er i live endnu. Altså du må godt gokke mig i nødden :)

  Jeg må vist hellere lige få rettet navnet. Og så er det slut med computer for mig i dag. :))

  SvarSlet
 3. Nååårh ja, jeg tænkte lidt på Rod eller Stewe Irwin, men Winehouse VAR faktisk inde over min tankestrøm, men jeg ville aldrig have gættet det alligevel :-D

  Jeg må jo tilstå, at jeg aldrig rigtigt tager de hersens berømte dødsfald ind. Jeg synes det er sindssygt ærgerligt, at verden skal miste sådanne store sangstemmer og jeg synes det er helt urimeligt synd for de stakkels børn, som står tilbage, men så er jeg også videre. Altså ikke fordi jeg er en kold skid, men fordi jeg ikke rigtigt kan forholde mig til det hele. Jeg er langt mere berørt og fysisk/psykisk påvirket af tragedien i Norge fx. Åh, som det stadig kan stikke i mit hjerte, når jeg læser de overlevendes blogs. Puuha... :-/

  Nå, nu skal jeg ikke male væggen helt sort. Det har vi vist ikke brug for, nogen af os ;-)

  KRAAAM til dig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er jo alle forskellige og det er forskelligt hvad der påvirker os. Norge skete jo da jeg var på Østerbro, og fordi jeg ikke ku se nyheder gik der flere dage før jeg hørte om det, og da ku jeg ikke rigtigt forholde mig til det. Det var så uvirkeligt ganske enkelt. Men det var også en af de begivenheder man desværre aldrig glemmer. Trist trist.

   Knuuus :)

   Slet
 4. Vi var på Korfu med ungerne da Michael Jackson døde.. Det regnede helt vildt hele dagen, så tvet i lejligheden, kørte på det hele dagen............

  Har da et par cder med ham, men han har aldrig sådan rigtig .. sagt mig noget...

  Whitney.. Har også .. været en hel del med i min ungdom... Men.. Jeg var mere til Queen, Prince, George Michael... Og ja.. jeg kan ikke glemme den da Freddy døde.......... Var på arbejde... da de sagde det i radioen.. Og ja.. begyndte at græde......

  Man kan vel bare sige at .. De stjerne der rør os, har nået deres mål..

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Freddys død var altså godt nok også en trist affære. Der blev spillet konstant " the show must go on", og det var næste ikke til at bære. Jackson har ikke så stor en rolle i mit liv heller.

   Knuuus

   Slet
 5. Nu har jeg siddet lidt og tænkt over, hvilken stjerne der ville kunne få mig til at fælde en tåre på den måde... og jeg må sige, at det kun er Kim Larsen, som kan få den plads. Men ham har jeg også et ganske særligt forhold til og har haft det, siden jeg var 4 år :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Igen.. det er det der med den særlige plads. Musik gør jo et eller andet ved os. På den ene eller anden måde, og på forskellige tider af livet. I dag ved jeg ikke lige hvem der påvirker mig på samme måde, som da jeg var yngre. Så når jeg er 20 år ældre er der måske ikke nogen tilbage jeg kan tude over.. ;) Det må jeg da lige tænke over hihi.

   Knus :)

   Slet
 6. Whitney Houston var nemlig helt speciel og hendes sange havde også meget stor betydning for mig, da jeg var i starten af 20'erne :)
  Og ja, hendes måde at leve størstedelen af sit voksne liv på, kan i hvert fald bruges, som du også nævner, som påmindelse til os andre om for søren da at leve vores liv ordentligt og få det allerbedste ud af det!! ;)
  Jeg ønsker dig en dejlig mandag Henriette -
  Knus Marianne :)

  SvarSlet
 7. I lige måde Marianne. Og vi må virkelig gøre en indsats for ikke at spilde alle vore dage.

  Mange knus
  Henriette :))

  SvarSlet